Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
válasz
kovacstibor79
üzenetére
Nos igen...
Kezdem az ősrobbanásnál:
A játék leglényege, hogy ''meghódítsd'' Euorópát. Ez persze nem azt jelenti, hogy területileg az egészet foglald el, hanem csak azt, hogy a tied legyen a legerősebb mind gazdaságilag, mind pedig hadügyileg.
Amikor kilépsz a játékból, akkor megjelenik egy lista, ami azt mutatja, hogy egyes dolgokat tekintve hányadig vagy a rangsorban. Ha az overall power-ed a legnagyobb, vagy a második helyen állsz, akkor úgymond indulhatsz az ''Európa uralkodója'' címért. Na már most ezt pedig a rangsorban alattad álló országok szavazatai alapján döntik el. Ezért előnyös, ha jó kapcsolatot ápolsz ezekkel az országokkal.
A játékot két féle képpen lehet megnyerni: egyik a felül említett szavazás megnyerése, a másik pedig az összes királysági előny (kingdom advantages) összegyűjtésével érhető el. Ha ez sikerült, akkor be fog jönni egy ablak, ahol megkérdezik, hogy elfogadod-e ezt a kisebb győzelmet. Ha arra mész, hogy 'OK' akkor nem folytathatod a játékot, de ha arra mész, hogy nem fogadod el, akkor tovább folytathatod országod területének gyarapítását.
Ja és nekem is lenne egy kérdésem: lehetséges-e a teljes térkép elfoglalása? Én egyszer már a elfoglaltam az egészet, kivéve egy tartományt. De mielőtt az utolsó várat is bevehettem volna, meghalt a királyom és elvesztettem egy csomó földet --> létrejöttek ismét országok. Ez direkt van így, vagy csak pechem volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest