Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
válasz
eurolac
üzenetére
Köszi szépen! Hülye vagyok, h nem néztem meg, hogy válaszolt-e vki forumon, már elkezdtem ujrarakni az xpt
de csak a C-t formatáltam, (D-n hagytam pár fontosabb dolgot) ha továbbra is fenn áll a hiba, mindenféleképp kiprobálom amiket irtál.AVG 9.0 vagy 8.5 virusirtot töltöttem le egy kisebb hiba javitására és sztem azzal együtt jött le. Pedig elég megbizható helyröl töltöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de csak a C-t formatáltam, (D-n hagytam pár fontosabb dolgot) ha továbbra is fenn áll a hiba, mindenféleképp kiprobálom amiket irtál.