- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destriant
csendes tag
Bekapcsolásnál a ventillátorok izomból elkezdenek pörögni, aztán egy másodperccel később megnyugszanak, szerintem ez nem jelez semmit.
Lehet, hogy én rontottam el valamit összeszerelésnél, de minden kábel jó helyen van, érintkeznek is, és nem először rakok össze gépet (bár az előző egy e6750 volt CM TX2-vel, ez lényegesen több erőfeszítést igényelt).
Az a baj, hogy szervizbe sem tudom bevinni, mert itt nincs semmilyen járművem, és másik gép sincs, amivel alkatrészeket lehetne cserélgetni, hogy megnézzük mivel van a gond... -
Destriant
csendes tag
Üdv!
Ma érkezett meg az új gépem utolsó alkatrésze is, úgyhogy összeraktam, de sajnos nem indult el a windows, kaptam egy kék képernyőt, ami után azonnal újra is indul.
A konfig:
Z87-G45 alaplap,
4670k processzor,
2x4GB GeIL Black Dragon 1866MHz DDR3 memória
HD6970 videókártya (használt)
WD Caviar Blue SATA2 HDD (használt, enyém volt)
Corsair VX550W táp (használt, enyém volt)Először a processzortól nézett 2. és 4. foglalatokba raktam a memóriákat, ekkor elindult, kiírta, hogy új memória, konfiguráljam, beléptetett a setupba, ahol nem találtam semmilyen különösebb konfigurációs beállítást memóriára nézve, és felismerte, hogy 8gb geil memória van a 2-4 slotokban, ezért kiléptem, bootoltam a merevlemezről, elindult a windows töltés, ami után gyors kék képernyő, és indult újra a gép.
A memóriákat kipróbáltam az 1. és 2. slotokban, valamint egyesével is az 1. slotban, minden alkalommal ugyanez lett az eredmény. Ha ezekkel az adatokkal tudnátok valami hasznos tanácsot adni, annak nagyon örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clash of Clans
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Windows 11
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest