- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destriant
csendes tag
Bekapcsolásnál a ventillátorok izomból elkezdenek pörögni, aztán egy másodperccel később megnyugszanak, szerintem ez nem jelez semmit.
Lehet, hogy én rontottam el valamit összeszerelésnél, de minden kábel jó helyen van, érintkeznek is, és nem először rakok össze gépet (bár az előző egy e6750 volt CM TX2-vel, ez lényegesen több erőfeszítést igényelt).
Az a baj, hogy szervizbe sem tudom bevinni, mert itt nincs semmilyen járművem, és másik gép sincs, amivel alkatrészeket lehetne cserélgetni, hogy megnézzük mivel van a gond... -
Destriant
csendes tag
Üdv!
Ma érkezett meg az új gépem utolsó alkatrésze is, úgyhogy összeraktam, de sajnos nem indult el a windows, kaptam egy kék képernyőt, ami után azonnal újra is indul.
A konfig:
Z87-G45 alaplap,
4670k processzor,
2x4GB GeIL Black Dragon 1866MHz DDR3 memória
HD6970 videókártya (használt)
WD Caviar Blue SATA2 HDD (használt, enyém volt)
Corsair VX550W táp (használt, enyém volt)Először a processzortól nézett 2. és 4. foglalatokba raktam a memóriákat, ekkor elindult, kiírta, hogy új memória, konfiguráljam, beléptetett a setupba, ahol nem találtam semmilyen különösebb konfigurációs beállítást memóriára nézve, és felismerte, hogy 8gb geil memória van a 2-4 slotokban, ezért kiléptem, bootoltam a merevlemezről, elindult a windows töltés, ami után gyors kék képernyő, és indult újra a gép.
A memóriákat kipróbáltam az 1. és 2. slotokban, valamint egyesével is az 1. slotban, minden alkalommal ugyanez lett az eredmény. Ha ezekkel az adatokkal tudnátok valami hasznos tanácsot adni, annak nagyon örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest