- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cis
csendes tag
válasz
_DiEGO_
üzenetére
Bocsi, nem vagyok valami gép zseni..

Táp: Codegen 400w 300XA
A ramok Kingmaxosak KLDE88F-B8KU5 NHES típus
A videókártyán Galaxy szerepel gyártónak, aktív hűtésű. /új alatt azt értem hogy friss vétel, nem volt használva/.
Az alaplap rev1x kiadású.
A csatlakozások jók.
Procinak Intel Core 2 Duo van. -
cis
csendes tag
Sziasztok, nálam is kékhalál, miért is ne lenne.. Kb 2 hete nekiálltunk gépet szerelni, cseréltünk alaplapot, videó kártyát meg új memot is kaptam. Minden okés volt, ment a gép. Egyik nap reggel kapcsolnám be, mit ad isten, nincs monitor. Újraindítás, nincs változás. Megigazítottam hátul a csatlakozást, utána lett képernyőm. 2-3 napig működött is a dolog, aztán már sehogy se reagált. A monitor másik géppel működik, tehát nem azzal volt a gond - a csatlakozóra tippeltem még. (az új videó kártyám galaxy GF7950GT PCI-E 512M ddr3 256 bit csatlakozása más volt mint a monitoré ezért egy plusz átalakítót is közbeiktattunk, gondoltam ez romlott el). Szereztem egy új monitort megfelelő csatlakozással hogy ne keljen átalakító. Végre elindul, van kép is, de korai az öröm: kékhalál. (Már az előző monitorral is működik a gép, nem tudom ez hogy jött helyre.) Mindenesetre innentől adott a probléma. Próbáltam csökkentett módban és az előző jól működő állapotos indítással is, de mindenhogy csak újraindul.
Vidikarim még1szer: galaxy GF7950GT PCI-E 512M ddr3 256 bit; Alaplap: Gigabyte G31M-ES2L; Memónak 2db 2GB-s DDR2-800 került be. Megfelelő nvidiás driver volt fent a kártyához, minden klappolt 2 hétig, utána mi romolhatott el? Szerintem a videókártya lehet a ludas, de mivel új, nagyon remélem hogy nem romlott el.. :/
Remélem tudtok segíteni, ha szükségetek van még valami adatra akkor kérlek írjátok le és utánanézek. Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- Óvodások homokozója
- Bestbuy játékok
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- 3D nyomtatás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest