Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Mobil flották
- Karácsonyi telefonajánló 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
Alabástrom
üzenetére
Ha érdekel a kávé és a kávézás, akkor mindenképp érdemes. Nagyon sok olyan tudást ad át, ami érdekes, hasznos, megtanítja, hogy mire érdemes figyelni, mikor megszagolod akár az őrleményt, akár az elkészített kávét, milyen ízeket keress, mikor savanyú már a kávé, mikor túl keserű, egy kávéból hogyan tudod kihozni a legtöbbet. Az egyéni ízlésre is tekintettel volt, volt olyan kávé, ami nekem pont jó volt, a többiek arra szavaztak, hogy még lehetne édesebb, de ebből nem volt vita. Nekem személy szerint nagyon hasznos volt. Egyébként egy Sage Bambino Plus van nekem is otthon, illetve még a kickstarter kampány elején sikerült jó áron megvenni a Timemore Sculptor 064S-t, de kézi őrlővel, vagy más kúpos őrlővel sincs gond, ha olyan van, azzal is használható a tudás. Volt olyan a képzésen, aki csak kotyogóst használt és ezen nem is akart változtatni, csak egyszerűen érdekelte a dolog.
-
donat_sz
senior tag
válasz
Alabástrom
üzenetére
+1 engem is érdekelne a tapasztalat vagy akár egy élménybeszámoló is minden napról külön-külön

Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Battlefield 6
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Yettel topik
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mr.Csizmás