Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
azér néha segíteni is szoktam
csak ez hogy ott a kártya és messziről mondjuk meg hogy jó ez betett. de amint rendes kérdése lenne már írnám is. ha gonosz akarnék lenni úgy mondanám hogy mint ahogy már vagy 25 tuneres topikban leírtam ugyanazt 
szóval ha a gyári nem jó vagy nincs: vannak 3rd party driverek, www.iulab.com és http://btwincap.sourceforge.net/, aztán vannak 3rd party tvnéző progik mint a ChrisTV, BorgTV, DScaler
hogy melyik fog menni a kártyáddal az majd kiderül, annyit még tanácsolnék hogy ne fusson sok minden a gépen amikor próbálgatod, nekem pl dscaler újabban fagyasztja a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak ez hogy ott a kártya és messziről mondjuk meg hogy jó ez betett. de amint rendes kérdése lenne már írnám is. ha gonosz akarnék lenni úgy mondanám hogy mint ahogy már vagy 25 tuneres topikban leírtam ugyanazt