Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolee
csendes tag
Én játszok vele, csak az a bajom, hogy nem indul el az építkezés. A caterpillarban venni lehetett éíptőanmyagot az építkezés mellé és automatice el kezdték a munkások felhúzni a házakat. Itt azonban semmi ilysemit nem találtam. Az első feladatot kezdtem el csinálni, megvan faszán a parkoló le dózerezve és gréderezve a terep, az összes épületet (tervét) ráraktam már a terepre, csak nem kezdik el építeni. Vajon mi lehet a titok nyitja? Légyszi segíts ha tudsz.
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
Hát akinek a rollercoster és a sims is teccet, annak asszem ez bejön.Mellesleg megemlitem hogy John Deere traktort magyar találta fel (Dér János), csak a hülye magyarko leszarták, azt ment amerikába.
-
Newyorker
addikt
Akkor még nem volt meg, de mostmár meglett!
Szóval tiszta olyan mint a Caterpillar Construction, csak nem Caterpillar van írva a gépekre, hanem John Deere!Elég gyenge graf és építkezéseket kell csinálni különféle gépekkel!
Összkép.: GYENGUS -
Newyorker
addikt
uppp, senki?
-
Newyorker
addikt
Üdv mindenkinek!
Ez a gáma most jelent meg, valaki játszott már vele?
vélemények?
Képek?
Stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...