- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Sajnos az újabbakon már ilyen módszer sincs, ki kell olvasni, módosítani és visszaírni... fain.
Asszony Acer laposánál lehetett online kódot generálni, de csak egy bootra oldotta fel. Lenovo T450-nél ez sincs, csak a kiolvasós módszer. Nem para, szerencsére a boot sorrend jó, tudom használni. -
Ezzel szebb: [link]
-
Szép munka
Timing attack
(A rövidzárral azt éred el, hogy nem tudja olvasni az EEPROM-ot a gép. Viszont nem minden gépen a bekapcsolástól kell, van, ahol ugyanebben van a BIOS, és ha nem tudja olvasni, nem indul
)
Én egy R61 lapon csináltam ilyet, amit a jóképességű eladó jelszóval bírt küldeni...És hát igen, egy T440-en ez már nem fog menni. Érdemes beszerezni egy CH341A flash olvasót, az az igazi ilyesmire
"hisz ezelőttig én sem tudtam, de a net az ember jóbarátja is lehet ilyen ügyekben."
A net elsősorban erre való, hogy megtalálj infókat@joghurt :
-
Ez a megcsukjuk az EEPROM-ot bekapcsoláskor harmadik generációs Lenovokig működött is teljesen jól. Anno ezt ipari mennyiségben műveltem. HP, Dell és Fujitsu gépekre meg lehetett generálni helyreállító kódot. Ez se tegnap volt...
-
Graphics
Jómunkásember
Zsugorcsöves megoldással én már egy Dell gépet adtam vissza a tulajnak.. Ott is ponthegesztést alkalmaztak egy régebbi Latitude-on.
Ez a jelszóvédett barkács még az egyszerűbb megoldások közé tartozik, és egy ilyen idős gépnél már a "warez" jellegét is elvesztette szerintem a dolog.
-
joghurt
addikt
Szerintem ez teljesen jó barkács.
Mi annak idején csak a BIOSba nem tudtunk belépni. Megvolt a jelszó lenyomata, de ebből persze nem visszafejthető az eredeti. Megdebugoltuk a BIOS-t gépi kódban, hogy mi történik a begépelt karakterekkel. Itt szerencsénkre olyan egyszerű kódolás történt, amivel nagyon könnyű volt hash-ütközést produkálni. Mondjuk egy 45.89.AB.CD hash-hez a "<=:;8945" karaktersorozat begépelése is megfelelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Battlefield 2042
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest