- Xiaomi 12 - az izmos 12
- MIUI / HyperOS topik
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz lanszelot #333 üzenetére
És be is volt kapcsolva a monitorod? Mert eléggé részletesen leírja, táblázatba szedve, hogy melyik plan milyen feature set-tel rendelkezik...
Erről a chrome törölgeti a jelszavaim dologról picit az ugrott be, amikor a user-ek verik az ajtót az IT-n, hogy a "gép elfelejtette a jelszavam, nem tudok bejelentkezni"."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Látom most a Bitwarden a "menő", kipróbálom akkor én is, szintén több év után LP-ről váltva. (Szerintem eléggé tökönlőtték magukat ezzel az új "feature"-rel...)
u.i.: Microporsche féle pw manager-t kerüljétek el, ha jót akartok. Délelőtt migráltam rá, de kb 5 percig bírtam. Chrome böngésző annyira fapad, hogy iszonyat. Bár nálam még a legalapvetőbb dolgokat se tudta megcsiálni. Pl. autofill vagy jelsó unhide. PW generálásról meg már ne is beszéljünk.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Elemlámpa, zseblámpa
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 990 Ft-tól!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition