Hirdetés
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrazyTM
csendes tag
Üdv!
Nekem is volna egy kérdésem. Megpróbáltam egy olyat, hogyha a felhasználó a képre viszi az egeret, akkor egyre nagyobb lesz egy darabig. Ha elviszi, akkor meg kisebb. De csak szépen fokozatosan, mint egy animáció. Mindezt setTimeout-tal és két függvénnyel akartam megoldani. De sehogy se sikerült. Addig jó volt, hogy egyre nagyobb a kép. De ha elvittem, akkor mindkét cucc ment tovább, tehát kisebb is, meg nagyobb is lett a mérete. Megpróbáltam egy ilyen TRUE/FALSE-os megoldást, hogy ellenőrizze, hogy most növelni kell vagy csökkenteni, de nagyon belegabajodtam. Aki tudna egy egyszerű megoldást, az szóljon pls, nagyon hálás lennék!
ui: a kód sajna már nincs meg
Köszi, pás!
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest