-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, Google script kapcsán. "Sajnos" én is beleütköztem ebbe a CORS problémába. És nem tudok rájönni, hogy az én esetemben mi az orvosság
.
Röviden Google scripttel szeretnék összefűzni több Google Doc ot eggyé. Az összefűzés előtt minden oké, de utána a dokumentumokban szereplő képek nem jelennek meg az eggyesítettben.Ezzel a function el mergelem a docokat : [link]
Csak még hozzátettem hogy:
else if( type == DocumentApp.ElementType.INLINE_IMAGE )
body.appendInlineImage(element);Az F12 nél ez a hibaüzenet.
Van valamilyen megoldás? A képek a Drive on vannak.
Előre is köszönöm.
Üdv
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok,
Egy kis segítséget/útmutatást szeretnék kérni Google script kapcsán.
Szeretnék létrehozni egy "Saját Google térképet"
Amibe egy Spreadsheet -ből koordináták alapján megjelölök kb 10 címet a térképen. Ezt képes kivitelezni a Google script? Keresgéltem az oldalukon a dokumentációban de egyelőre nem találtam olyan függvényt/parancsot, ami létrehozna egy ilyen fájlt a drive-on.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 3
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- RAM topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged