- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungromit
csendes tag
ÓRIÁSI HÁLÁM!!!
kellemetlenül sokat szenvedtem ezen, bár valóban kevés közöm van a javascripthez, de azt hittem nem olyan bonyolult, valahonnan csak összeollózom. hát nem. nagyon köszi! (félreértés elkerülése végett: nem a javascriptre hittem, hogy nem olyan bonyolult, hanem ennyi funkcióval kiegészíteni ezt a kis játékot)
-
hungromit
csendes tag
Sziasztok,
totálisan hozzá nem értő vagyok javascripthez sajnos, viszont van egy játék, amit kicsit modifikálni akarok egy karácsonyi ajándékhoz, viszont egy dolgot nem tudok sehogy se megoldani és ehhez szeretnék segítséget kérni. Erről a játékról lenne szó: https://jsfiddle.net/snz2adyh/ (eredeti: https://github.com/rishimadhok/Space-Shooter-Game )
Amit én szeretnék, hogy lőni ne csak a szóközzel lehessen, hanem vagy egér klikkre / érintésre vagy pedig egy külön gombbal, ami alul helyezkedne el. Az lenne a lényeg, hogy minimálisan telefonról is használható legyen, ha mozogni nem is lehet, legalább lőni lehessen. Próbálkoztam, de sajnos sehogy sem sikerült. Ha valaki tudna segíteni, annak nagyon nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest