Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, ez így van, egy alias, de attól még nem a prototype szemléltetése, mert ha a prototype-ot akarod szemléltetni, akkor szerintem plain JS-megoldást kell bemutatni, és nem ide is erőltetni a jQuery-t; amit linkeltem, az szerintem kifejezetten jó példa ilyenre.
"Ha a metódusban visszatérsz magával az objektummal, akkor létrehoztad a chainability lehetőségét."
Köszönöm, hogy elmagyarázod, de nekem ez most nem újdonság, de én meg pont azt mondtam, hogy te nem teremtetted meg a chainability lehetőségét, mivel nem tértél vissza az objektummal.
De hidd el, nem kötekedésként írtam, hanem azért, mert nem volt tiszta, hogy ezt vágod-e vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest