- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
No, leellenőriztem mindent:
Minden be van töltve, nem ütközik semmilyen más kóddal, próbáltam külön fájlba csak a jQuery nélküli codemirror scripteket berakni, úgy is ezt produkálja. Mint a videóban is látszik,ha document ready-be vannak berakva, akkor a feltöltő oldalon megy, ha azon kívülre, window onload-ba, akkor meg a megjelítő oldalon.Így oldottam meg, bár eléggé gányolós megoldás, működik, jelenleg ennyi nekem elég:
$(document).ready(function(){
// ... sok más jquery
var UploadPageCodeMirror = CodeMirror.fromTextArea(document.getElementById('CodeSnippetBody'), {
mode: "javascript",
theme: "default",
lineNumbers: true
});
});
window.onload = function() {
var ReadOnlyCodeMirror = CodeMirror.fromTextArea(document.getElementById('CodeSnippetBodyReadOnly'), {
mode: "javascript",
theme: "default",
lineNumbers: true,
readOnly: true
});
}Tehát a feltöltő oldalon lévő codemirrort document ready-be raktam, a megjelenítő oldalon lévőt, a document ready-n kívülre, window onload-ba.
Lehet megnézem az ACE editort

Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest