Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Annyira haladtam a témában, hogy valamiért a
keyup-ot nem szereti, viszont akeydown-nal és akeypress-szel nincs baja. (Fórumbejegyzésekben találtam ezt az infót, kipróbáltam, és valóban.)Viszont azért használtam keyup-ot, mert az esemény után figyeltem, hogy változik-e a keresőmező tartalma (nem-e marad üres), és ha karatert ír be a user (tehát nem csak belekattint, és nyom egy shift-et), akkor megjelenik a mező törlése gomb.
var elementMainSearch = document.getElementById("mainSearch");elementMainSearch.addEventListener("keyup", function(event) {var elementMainSearchValue = elementMainSearch.elements[0].value;console.log('elementMainSearchValue: ' + elementMainSearchValue);if (elementMainSearchValue != ""){//törlés gomb megjelenítése}}Így ha beírtam, hogy
q, akkor a konzolba kiírta, hogyelementMainSearchValue: q, és megjelent a törlés gomb.Viszont így, hogy Safarival ez valamiért nem működik, muszáj vagyok keydown-ra vagy keypress-re cserélni a keyup-ot.
Ezekkel viszont az a baj, hogy az eventjük után még nem változik a keresőmező tartalma.
Tehát a fenti kód keydown-nal vagy keypress-szel ezeket az eredményeket adja:q--> elementMainSearchValue:qw--> elementMainSearchValue:qqwe--> elementMainSearchValue:qw
stb.Így ha csak 1 karaktert ír be a user a keresőmezőbe, nem lesz aktív a gomb, mert kell mellé még egy leütés.
Hogyan tudom szerintetek ezt megoldani?
Akár más struktúrával is. (Elindultam a beírt keycode-ok vizsgálatával (Ctrl - 17, Shift - 16, Tab - 9, Enter/Return - 13, Option - 18, Command - 91 stb.), de ott túl sokat kell lekezelni (minden gombot, ami szám vagy betű), az a megoldás nem tetszik.)UPD.:
Azinputevent lesz a jó, úgy látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Foxpost
- iPhone topik
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest