- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miertvansote
tag
válasz
Aethelstone #10126 üzenetére
Rendben, köszönöm az információkat.
-
Miertvansote
tag
Köszi szépen srácok, villamosmérnökként, most olyan 600 br, mindent egybevetve egy év tapasztalattal, vidéken. Azért gondoltam, hogy programozóként pesten egy kicsit nagyobbról lehet indulni. Esetleg olyanról tudtok, hogy kezdőként részmunkaidősbe lehet ezt csinálni? Vagy akkor már komplett projekteket adnának ki? Az meg azért gondolom nagy falat lenne elsőre. Arra gondolok, hogy egy évig csak ilyeneket vállalnék, majd utána helyezkednék el főállásba, az már talán elég referencia lenne, a kezdőkhöz képesti magasabb bérhez. De kérlek javítsatok ki ha nem jól gondolom.
-
Miertvansote
tag
válasz
Aethelstone #10118 üzenetére
Mennyit lehet elkérni ezért a szarlapátolásért ? 650 bruttó ?
Egy másik kérdés, gondolkodom, most hogy nekiállok a németnek. Van bármi haszna az IT szektorban ? Villamosmérnökként, talán multiknál lehet haszna egyébként nem gondolnám, nálatok mi a helyzet ?
-
Miertvansote
tag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy nem jó helyen járok de hátha. Eddig még nem foglalkoztam programozással (kivéve PLC). Egy év múlva befejeződik az aktuális projektem. Utána lehetséges, hogy felköltözök pestre, és ha úgy adódik megpróbálok elhelyezkedni, valamilyen programozóként. Villamosmérnökét végeztem, egy minimális C tapasztalatom van. A kérdésem, az hogy ti mit ajánlotok, Milyen nyelvet érdemes elkezdeni tanulni, látva az aktuális elvárásokat... (heti 7-8 órát foglalkoznék vele) Addigra egy kezdő szint csak menne, amivel már el tudok helyezkedni. Köszi előre is a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- OpenMediaVault
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Béta iOS-t használók topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- HP ZBook Studio 15" G8 - i9 / 1TB / 32GB / 4GB NVIDIA
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600 8GB, Ryzen 5 3600,16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (31)
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest