Új hozzászólás Aktív témák
-
Miertvansote
tag
válasz
Aethelstone #10126 üzenetére
Rendben, köszönöm az információkat.
-
Miertvansote
tag
Köszi szépen srácok, villamosmérnökként, most olyan 600 br, mindent egybevetve egy év tapasztalattal, vidéken. Azért gondoltam, hogy programozóként pesten egy kicsit nagyobbról lehet indulni. Esetleg olyanról tudtok, hogy kezdőként részmunkaidősbe lehet ezt csinálni? Vagy akkor már komplett projekteket adnának ki? Az meg azért gondolom nagy falat lenne elsőre. Arra gondolok, hogy egy évig csak ilyeneket vállalnék, majd utána helyezkednék el főállásba, az már talán elég referencia lenne, a kezdőkhöz képesti magasabb bérhez. De kérlek javítsatok ki ha nem jól gondolom.
-
Miertvansote
tag
válasz
Aethelstone #10118 üzenetére
Mennyit lehet elkérni ezért a szarlapátolásért ? 650 bruttó ?
Egy másik kérdés, gondolkodom, most hogy nekiállok a németnek. Van bármi haszna az IT szektorban ? Villamosmérnökként, talán multiknál lehet haszna egyébként nem gondolnám, nálatok mi a helyzet ?
-
Miertvansote
tag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy nem jó helyen járok de hátha. Eddig még nem foglalkoztam programozással (kivéve PLC). Egy év múlva befejeződik az aktuális projektem. Utána lehetséges, hogy felköltözök pestre, és ha úgy adódik megpróbálok elhelyezkedni, valamilyen programozóként. Villamosmérnökét végeztem, egy minimális C tapasztalatom van. A kérdésem, az hogy ti mit ajánlotok, Milyen nyelvet érdemes elkezdeni tanulni, látva az aktuális elvárásokat... (heti 7-8 órát foglalkoznék vele) Addigra egy kezdő szint csak menne, amivel már el tudok helyezkedni. Köszi előre is a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest