Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
Mondjuk elsőnek ezen rágd végig magad: [link]
Vagy az Ansgter Erszébet féle objektumorientált javás könyv (valaki itt pár napja leírta a pontos címét is)Azt, hogy miképp teszed magadévá a tudást, miképp szerzel némi gyakorlatot az nem szigorúan java kérdés. Általában egy gyakorlati tudásról elmondható, hogy úgy teszel szert rá, hogy csinálod, csinálod és csinálod. Persze jó, ha az elején van ami/aki vezeti a kezedet.
Jómagam, amikor a jelenlegi melóhelyemre kerültem nem javáztam semmit sem. Itt egy Java SE tanfolyamot végigültem, miközben már feladatokkal bombáztak. Azóta meg meg ebből élek úgy, hogy közben sok-sok új technikával, technológiával meg kellett ismerkednem. De ezek már mind specifikusan az adott feladathoz kapcsolódóan jöttek elő. Tehát itt már nincsenek konkrétumok. Mindent úgyse fogsz tudni magadévá tenni. De újra mondom, amit az SE tartalmaz abból szinte minden kell, akármerre mész is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Elektromos cigaretta 🔞
- Renault, Dacia topik
- VGA kibeszélő offtopik
- NBA és kosárlabda topic
- Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BMW topik
- Proxmox VE
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- További aktív témák...
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi