- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
válasz
MrSealRD #9367 üzenetére
Szerintem nincs olyan egyetemista, aki beadandóhoz nem kérte mások segítségét. Vagy akkor az hazudik. Elég könnyű pálcát törni mások felett, meg csalónak titulálni, de szerintem itt senki sem különb. A diák olyan, hogy megpróbálja a könnyebb utat, ha van. Persze biztosan mindenki eminens itt, bár a megnyilvánulásokból nem erre következtetek.
Mivel segítséget tényleg nem kapok, ezért további jó fórumozást, nem sokat ér ez a topic úgy látom. Egy hozzáértő sincs, pedig ez java alapú program.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- MSI Cyborg 15 A13V gamer laptop (garis) - PS5 beszámolok!
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- GAMER PC - Ryzen 7 5700x, RTX 3070 Founders, 32 gb RAM
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest