Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
válasz syIex #297347 üzenetére
Bízom benne én is, ott csak előjegyzést vettek fel azt mondták nem kell csinálnom semmit csak várni hogy kapjak egy emailt tőlük... Ami kb. soha nem fog megjönni az elmondások alapján.
Szerk. Most hívtam az iStyle-t semmit nem tudnak
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
sgeza
veterán
válasz syIex #297338 üzenetére
"Viszont akkor a képek "mappa" helyett mindig a Google photost kell megnyitni?" - Megtekintésre mindegy. De ha például törölni akarsz egy képet (mármint teljesen, nem pedig hely megtakarítása végett), akkor érdemes a Google fotókban elvégezni a törlést, mert ilyenkor a készülékről és a felhő tárhelyről is törli. Ha az apple fotók alkalmazásában végzed el a törlést, akkor csak a készülékről távolítja el a képet, a felhő mentést nem, tehát a Google fotók alkalmazásban továbbra is látni fogod. Ez egyenértékű azzal, mintha a Google fotókban a törlés helyett a "tőrlése az eszközről" lehetőséget választanád. Mindegyik esetben a készülékről eltávolított kép az apple fotók alkalmazás törölt elemei között a megadott ideig megtalálható, de ez logikus. A már felhőbe mentett kép törlése esetén pedig a Google fotók kulájában is meglesz egy ideig. De ez csak a felhős példányra vonatkozik, az eszköz példánya az apple fotók törölt elemei között lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Årpi
őstag
válasz syIex #297477 üzenetére
Igen, de a weboldal AppleCare+-t ír Aszpirin screenshotján és én végig arról is beszéltem, amire te írtad, hogy de, laptopra van.
Valószínűleg figyelmetlenség, félrefordítás, de nagyon félre tudja vinni az embert.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
markknight
veterán
válasz syIex #297735 üzenetére
Én ilyenkor azt szoktam, hogy feliratkozok a készletértesítőre (Telekom) és akkor látni fogod ha lesz. Most amúgy egy fél órája ismételten volt készleten aztán el is illant mostanra.
Egyébként most megnyomkodtam előbb Andrássyn a 15 Pro Maxot és hát az van, hogy kissebbnek érződik valamiért a telefon, de azt hogy könnyebb sajnos nem tudom megítélni a rátett cuccosok miatt.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz syIex #298537 üzenetére
Én már régebben is elég sokat szidtam ezt a szögletes formát, aztán persze megkaptam a topic "szakértői" stábjától hogy hányinger volt a régi szappan forma és ez a mostani szögletes jobban kézre áll és ne is reménykedjek, hogy ezen változtatni fog az Apple mert minden ilyen lett. Erre tessék... Valóban kényelmesebb.
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
válasz syIex #298539 üzenetére
Én is csak az alapján mondom. Aztán persze idővel majd kiderül. Nekem bejött eddig ez a rozsdamentes acél téma. A 13 pro-m is hibátlan állapotban van és a 14 pro is. Mondjuk Én nem bánom, hogy érezni valamennyire a telefon súlyát.
markknight: tok nélkül valóban nem olyan jó az előző szériák fogás, tapsztaltam én is. Tokkal semmi gond.
[ Szerkesztve ]
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
xedamen
senior tag
válasz syIex #298564 üzenetére
Nekem is csak annyi a szerencsém, hogy nem volt hétvégén nyitva a partnerogsm, különben vettem volna egy Fold 5-öt... Áfa nélkül 350, az annyira nem rossz ár érte Tudom, tudom, sufni gari meg import cucc, de 25 éve van partnero, eddig nem csalódtam. Volt zöld kijelzős Note10+om amit náluk vettem, szó nélkül cserélték, pedig mikroszkóppal kellett keresni a hibát.
-
senior tag
-
ForRedGlory
félisten
-
xhege
veterán
válasz syIex #300018 üzenetére
Ez egyébként tényleg vicc. Karácsonyra már talán valóban elérhető lesz. Mondjuk valahogy én egyre inkább kezdem elengedni a dolgot. Majd ha normálisan elérhető lesz, akkor úgysem tudom türtőztetni magam szerintem, viszont most aztán nem nézem a készletinfókat, mert annyira meg izgat fel.
-
ittakary
nagyúr
válasz syIex #300122 üzenetére
Apple.com-ról Szept 15-én rendeltem 15PM256 Naturalt, közvetlenül Store nyitáskor, 14:11-kor már megvolt a visszaigazoló email.
bár a rendeléskor még Szept 22-t írt kézbesítésnek, ezt módosították Szept 25- Okt 3-ra, ennek ellenére csak ma vonták le a pénzt, és elméletileg Okt 05 fog érkezni.
Hát nagyon nem erre számítottam, rendeléskor örültem, hogy megelőztem a nagy rohamot, erre majdnem 2 hét csúszással fogják küldeni... Mondjuk ahogy visszaolvasok, ennek még örülni is kell, pl az alzás, telekomos, APR-es rendelőket idén is jól bemélytorkoztatták, mint minden évben.
újra bebizonyosodott, hogy csak apple.com.... de idén már ez sem volt az igazi...
Magyarország egyszerűen nem fontos nekik annyira, hogy rendes készletet kapjon nyitásra.
-
xhege
veterán
válasz syIex #300235 üzenetére
Én használtam, használom párhuzamosan a kettőt. Teljesen rendben megy IOS alatt is mindkét Google szolgáltatás. Annyi, hogy a Fotók esetén csak akkor szinkronizál (nálam legalábbis), amikor meg van nyitva az app és nincs háttérbe téve. Nagyobb állományok esetén kicsit kényelmetlen lehet.
-
Noxy
veterán
válasz syIex #300240 üzenetére
mindenképp kell a 2TB-os Cloud
~2 év 3 hónap alatt kifizeted egy 4TB NAS árát, amit még egyéb más eszközökhöz is tudsz használni. [link]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Gubu0101
veterán
válasz syIex #300240 üzenetére
Akkor torlik ha nem erkezik visszaigazolas,ha kapsz akkor 99% hogy megkapod.Nekem erkezett visszaigazolas a pro maxra de 16.-a lesz a kiszallitas,igy majd kiderul,hogy ezek utan is visszamondjak e vagy senem
Biztos van keszlet,mert a prok szinte folyamatosan elerhetoek voltak.Pro max is neha beesik par darab.[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
chizuru
csendes tag
válasz syIex #300291 üzenetére
Nekem a “feldolgozás alattiakat” töröltek 22-en, aznap a harmadszorra leadott rendelést (512 PM, fehér) egyből elorendeles fogadva státuszra tették és kb három munkanap alatt meg is érkezett. Gyanítom azért töröltek, mert nem tudtak volna kiszállítani.
so long ヒカリノムコウヘ so long ナモナキジユウへ so long フアンヲノミコメ so long ダレヨリモタカクトべ
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- iPhone 14 Pro 128GB LILA 92% Akku JÓTÁLLÁSSAL
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green 84% akku, kártyafüggetlen, hibátlan állapot
- Xiaomi Mi 10 5G 8/256GB Corall Green
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest