Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Noxy
veterán
válasz Jorus #314261 üzenetére
Sztm itt bővebb, frissebb infokat találni az Ali működéséről. [link] Az meg külön nonszensz, hogy valaki 2-3 évvel ezelőtti dolgokat emleget ma, hogy akkor mit hogyan vett.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Norbi887
aktív tag
válasz Jorus #315014 üzenetére
Sziasztok,
Ez továbbra is fennálló hiba?
Nálam továbbra sem csekkolható a 'Gyors egyenleg', hiába van bekapcsolva a Beállításokban.[ Szerkesztve ]
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Micsurin
nagyúr
válasz Jorus #316726 üzenetére
Nekem beterhelték dettó 2790-re AppleTV címszóval… pedig 3 hónap free TV pereg szept 19.-éig.
Nem hozza meg a bizalmam, ezek is innentől eldobós kártyát kapnak az ApplePay meg megy a levesbe, inkább visszaszokok plasztik kártyára. Még az kéne, hogy egyszer nyaralás vagy kocsi vétel előtt terheljenek be pl….
Értem én nem AP az érintett de ha egyik az ID ennyire “stabil” akkor köszi de a másik is hasonszőrű brigád.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Jorus #317702 üzenetére
Köszi
Reddit is ezzel van tele rákeresve, pedig valami sárga / narancs menő lett volna mint “otthoni” papucs a natural titanium-nak.
Lehet ebből az alis verzió lesz tized ennyiért, otthoni könnyen levehető karcvédőnek az is jó lesz.[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
ittakary
nagyúr
-
-
sharp4
őstag
Nálam is ugyanez volt a helyzet. A telefont általában farmer farzsebbe csúsztatom be fejjel lefelé, így a sarkai megkoptak. Fél év után már ciki volt használni azt a szakadt tokot. 3szor vettem meg összesen, viszont most átálltam Pitaka tokra (BF-en vettem féláron). Ezen nincs kopás.
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
Szabi®
addikt
Én csalódtam az itt preferáltak között szinte mindben. A spigen egy őrületes gagyi sz@r lett. Az uag egy bumfordi guánot csinál a készülékből. A Pitaka sokszor teljesen műanyag érzetű. A mindenféle handmade-nek tűtő vackokról nem is beszélve. A gyári tokok "régen" nagyon strapák voltak, 2-3 éve viszont azok is lesilányultak.
Aztán kipróbáltam valamit, amit itt soha nem ajánlottak volna és 10 hónapja köszöni jól van :
-
félisten
-
Sordoran
addikt
válasz Jorus #318177 üzenetére
+1 a google térképes helymegosztásnak. Lehet nem teljesen frissen látják (lehet csúszás benne), de nemrég így mentünk több napos kerékpártúrára, nekem iPhone van, családnak android. Így tudták követni merre járunk (és élünk-e még ), és látták telefon töltöttséget is.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
drk88
senior tag
válasz Jorus #320996 üzenetére
Eddig nem is volt baj mert 13as széria volt és annak ugye lightning és rendes USB a kábele, 15 szérától meg ugye usb-c usb-c és az autóba meg sima USB van. Használnék én gyári kábelt ha lehetne ilyet kapni, de csak azt néztem átalakító van 14990ért a hivatalos storeba.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Jorus #322575 üzenetére
Nekem kb. sohasem tűnt el ilyekor magától, akár neten néztem meg, akár a mac-en, mail appban. Minden egyes alakommal meg kellett nyitnom iPhone-on, majd úgy lefrissített. Már évek óta ez van, 4 fiókkal: gmail, hotmail, yahoo és iCloud.
Jóideje már a messenger esetén is ez van, ott marad, hiába nézem meg asztali gépen. Más chatprogram ezt simán megugorja, viber, telegram, stb.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Topikgazda
válasz Jorus #322578 üzenetére
JA, akkor nálam is úgy működött, ahogy kell. Igen, 18 alatt is úgy működik, hogy megnyitom az iPhone-on a mail appot és akkor lefrissül (vagy segítek neki egy swipe le gesztussal), tehát amit elolvastam/töröltem máshol, az itt is lefrissül. Nem kell külön bemenni a mailekbe, elég a "all inboxes"-ben maradnom.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
vargalex
félisten
válasz Jorus #323598 üzenetére
Akkor "megnyugodtam". Érdekes, hogy a kolléga szerint viszont működik. Mondjuk nem nyilatkozott az operációs rendszerről.
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- ÚJ! CSAK KICSOMAGOLT! Xiaomi 14T PRO 5G Dual Sim 512GB 12GB RAM Titan Black
- ÚJ ÁLLAPOTÚ! SAMSUNG Galaxy S21 Ultra 5G DUALSIM, 256/12GB fekete, GARIS
- Apple iPhone 16 új, Pink 1db , White 1db, Cyan 1db, 128Gb, gyári független,1 év apple garival
- Iphone 12 pro
- iPhone 15 128GB Makulátlan! Apple garancia! Akku 100%!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest