Hirdetés
Hirdetés
-
IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
ma Vastagsága okán az egykezes használat mondjuk kérdőjeles az Armor Mini 20 és 20T Pro esetén.
-
2024 - Íme a 37. héten megjelenő játékok listája
gp Ezekben a napokban elérhető lesz a Warhammer 40k: Space Marine 2 alap kiadása.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
Na ezt meg elcsszték a súlyával és vastagságával. Na bravo. Pedig még tetszet is volna.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
joey04
titán
Csúcsmodell ilyen kamerákkal?
-
Fancy-boy
addikt
Szerintem ezek a fantázia szüleményei.
Sok ilyet találni a YouTube-on.
Akár a Nokia nyomógombos készülékeiről is. -
Drughi
addikt
Rég láttam ilyen ocsmány bazári képeket, még ha csak felételezés is.
Ez után még a balkánon is csak legyintenek, hogy kínai szar kinézete van. -
Greentea
senior tag
Magic Mike-nak jó lesz
-
lócitrom
őstag
sokadik újrahantolás, hullagyalázás. omfg...
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
szaszyka
senior tag
Azt a zöldet még meg is venném!
Lenovo Thinkpad X220 :D
-
forgonati
őstag
Ez nem valami ápr. 1.-re készült kép? Nemár hogy komolyan ilyet akarnak csinálni.
Keelah Se'lai!
-
Gerybut
tag
Vinném mindegyiket
Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
stingy2
senior tag
Egy Nokia X30 200.000Ft (580$) full alsó (közép?) specifikációval (SD695), de majd a 8 G 2-vel szerelt csúcs 450$ lesz. Aha...
INTJ
-
Mekkora fake news
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
janeszgol
félisten
Amikor egy értelmes HMD telefonról van hír, az tuti fake. Ilyen az élet.
-
hajbel
addikt
Szsz ezek a "renderképek" totál amatőrök. Nem kell őket komolyan venni.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
DrDoktor
tag
Az eredeti szifon is ocsmány de ez ...Instant hányás.
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
félisten
Elseje már régen volt.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
T. I.
senior tag
Attyaég... Brigi hatalmas kacsát sütött húsvétra. 😂
Mondjuk az fix, hogy április 1-re nem engedte (volna) be Bog ezt a cikket (pár éve már kifejtette, mennyire nem adja a bolondok napját). -
koboldozat
senior tag
Semmi konkrétat nem tudni a kameráról.
Már oly sokan mondták " nem a megapixel számít"
De azért kiváncsi volnék egy csúcs Nokiára valami 808/1020 Pureview szerű kamerával.The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
joey04
titán
válasz koboldozat #21 üzenetére
Még zoom sincs.
-
-
Cranberries
aktív tag
A sárga telefont ábrázoló képen 200 megapixeles kamera felirat szerepel a cikkben pedig 108 megapixelesről van szó. Nincs jelentősége csak hát na………
-
lócitrom
őstag
így második látásra ez biztos nem lehet legit. azt hiszem xiaomi-n (mi 11, de lehet másik modell is volt) van ilyen kijelző hátlapon. a formavilág meg nagyon apple. ez ilyen unatkozós clickbait render.
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
golyós
őstag
-
janeszgol
félisten
Az MS olyan szoftvert irt a kamerakhoz, hogy a mai napig csodalkozom. Mar a Lumia 520, 630, 730 bagazs is jo kepeket es videokat csinalt (oke ezek este lehasaltak, szoval csak nappal), de a 640, 550, aztan a 930, 950 meg plane a mai nspig baromi jo kepeket csinalnak.
[ Szerkesztve ]
-
roli543
őstag
-
bear_
aktív tag
Az volt az egyetlen hibája a windows phonenak, hogy nem futtatta az android appokat.
Egyébként én is imádtam, több windows phoneos telefonom is volt, még az alsó polcos mobilok is tökéletes flawless élményt adtak már akkor, amikor még a felsőkategórias androidos telefonok is röcögtek néha.
-
félisten
-
Gainka
őstag
Köszönjük az ujjabb Nokia taposást hisz megérdemli a gyárto...
-
Gainka
őstag
válasz pusszycat #36 üzenetére
Látod pont ezzel buta felfogással van a baj, midenböl a legjobb, procibol kamerábol mindenböl kategorián belül aztán csak nézünk hogy egy a54 200 000. Értem hogy hogy a többi gyartohoz képest sehol nincs a Nokia, de azzal hogy minden teszt es hir szándékosan negativ váleményt festet röla mi lesz jobb? Miért kell egy teszt oldalnak egy beharangozoba saját véleményt megfogalmazni? Lehet én nagyon ritka kivétel vagyok de pont ellenkezöleg gondolom a dolgokat, nekem pont a Nokia (is) eddigi iránya jön be, olcso több napot biro stabil rendszerü nagyjábol korrekt kamerával ellátott jo köntösbe öltöztetett átlag ember számára tökéletes készülékek, és ugy gondolom erre kellene felvilágositani a hozzánemértöket hogy igen is van réteg akiknek ez elég de hát ki kell öket is zsebelni rabláncal mert nemtudja szerencsétlen megvenni a jobbat de kihozza havira aztán nem megy más a telefonon a facebooknal. "Két ember vesz ma szerintem Nokiát." igy kezdödik a teszt mondja nekem bárki is azt hogy ez normális. Nem kell válaszolni mert nem fogunk egyet érteni, az a véleményem hogy van Nokia és kell is, nem mindenki hardcore user nem mindenki samu fan, és a t mobil kinálatábol is nagyon is hiányzik mert se motorola se alcatel stb, be mész egy üzletbe "és nem samut akarsz venni teljesen hülyének neznek a bepropagált eladok" és nincs normális választék.
-
-
ddaydome
senior tag
Én örülnék, ha ki jönne egy csúcs Nokia. A mostani àrazàsok mellett valós alternatíva lett az x30-as nokia is.
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
-
-
ddaydome
senior tag
Hàt nagyon az egészet kell nézni ebben a szegmensben. A xiaomi 12x jobb összetettben, de ott meg nincs 256 gb tàrhely.
Hosszútàvon a gyàri droiddal nem szokott gond lenni. A feleségemnek a53-as Samsungja van, nekem meg x30. Az x30-nak teljesen fluid a felülete a Samsung meg-meg döccen, meg néha nehezen jön vissza a mélyalvásból.
Az a53 gyengébb sok szempontból, mint az x30, még a fotók is gyengébbek.
Az a54 meg teljesen értelmezhetetlen."Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
Ha az egészet nézem: Snap695 nem képes 4K-ra, ami persze minek, ha nem 4K a kijelző... De nekem ez nem jön be a Qualcomm oldaláról... Sajnos sok mobilgyártó beleszaladt ebbe....
Épp ezért nekem ez 200-ért nem értelmezhető.... 100 ezret érhetne esetleg...
[ Szerkesztve ]
-
ddaydome
senior tag
Ezt amúgy én sem értem. De ebben a szegmensben szerintem felesleges is.
Neked màs szempont fontos.
Ettől függetlenül jó lenne a gyártónàl valami felső kategóriás cucc.
Amúgy a 4k-t nem használtam az iphone-on sem.
Azért a 100e-s àrazàsban màr teljesen màs van. Lehet, hogy picit lemaradtàl.[ Szerkesztve ]
-
Nem maradtam le .
Hidd el teljesen képben vagyok a mobilokkal.
Pl. Redmi Note 11 Pro 5G
Oke sarkos voltam, de azert a 100-130 ezres sávban dobalnak ilyen telefonokat...
Miért, mi van a 100 ezres telefonokban?
Moto G71 pl. Realme 9 Pro 5G
Rengeteg mobil van 100 körül ezzel a procival.De akár Nokia G60.. Galaxy A23 5G
Tuti lemaradtam Fussunk neki újra... Tehát ugyanez van benne 100 ezer körül.
[ Szerkesztve ]
-
ddaydome
senior tag
Kevesebb ram, ip hiàny, ufs lassabb, nincs sok esetben közelseégérzékelő, nem fém vàzas, nincx victus védelem, màs kamera stb.... Nem csak a soctól lesz egy telefon tartósabb. Egy 860-as snap 25÷al gyorsabb, de sokkal többet eszik az 10wattos tdp-s ez meg 6w.
[ Szerkesztve ]
-
hardver1985
tag
Nekem tetszik
Megbízhatóságom: 245 pozitív...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Háztartási gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Peugeot, Citroën topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mikrotik routerek
- Vírusirtó topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J3 (2017) Duos
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen