- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
-
Noxy
veterán
válasz SharpSA #35099 üzenetére
Gondolom a szerződéseket akarod iPad-l megcsinalni, majd kinyomtatni hogy az üf.. alá is tudja írni. Ha ez a munkád akkor megérné egy ilyenbe beruházni. [link]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
SharpSA
veterán
Igen, ilyesmi, köszönöm az ajánlatod. Viszont nem vinnék még egy kütyüt magammal, így inkább marad a kis Windows-os táblaptop. Az újabb nyomtatóknál, multifunkciós készülékeknél már van Bonjour vagy AirPrint, de több helyen vannak régebbi készülékek, amelyekben még nincsenek ezek a funkciók.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SharpSA
veterán
válasz MasterMark #35105 üzenetére
Az van most erre a célra, egy LTE-s Lenovo D330, N5000-es procival. De azért egy iPad 11 Pro-t fényévekkel kellemesebb használni minimum a sebessége miatt. Mindenre jó lenne nekem a régebbi eszközökre nyomtatás kivételével. Bár ott van a pendrive-ra mentés lehetősége is akár PDF formátumban.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Tud valaki olyan email programról, amiben be lehet állítani időintervallumot a levelek lekérdezésére és és ezekről értesítések megjelenítésére?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
válasz Totheground #35108 üzenetére
Olyat szeretnék, hogy egy (gmail) fiókra csak munkanap, munkaidőben legyen levél lekérés, értesítés.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
moleculez
veterán
Szóval a YT Premiumhoz jár YT Music Premium is, ha jól értelmezem ezt: [kép] Hiába vagyok bejelentkezve YT Musicba ugyanazzal az accounttal nem veszi ezt észre, hogy van YT Premiumom és Music Premiumot is akar csináltatni.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
válasz MasterMark #35115 üzenetére
Igen, YT appban a YT Premiumra. Most rányomtam az 1 hónap trialra hátha addig egész tér.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
törölt tag
Csak a Safari kepes arra, hogy barmilyen oldalt ki lehessen tenni a home screen-re?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Tudnátok olyan játékot ajánlani amit barátnőmmel távolról, együtt tudnánk játszani? Egymással vagy egymás ellen mindegy. Nekem ios neki pedig androidja van. Köszi előre is!
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Tudtok nekem olyan appot ajánlani, amiben ha beírok egy összeget minden hónapban, akkor összeadja a számokat?
nem, a számológép nem elég esetleg a numbers tudja valahogy?• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
addikt
válasz norbertoth #35127 üzenetére
Én a google sheets programot használom erre, ingyenes, szinkronban van az androidos teló és az ipad, de weben is elérem bárhol.
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
jófejsrác
senior tag
Tudtok olyan programot ajánlani amivel lehet házat/lakást tervezni ? Nem baj ha fizetős. Planner 5d használtam eddig de nem tetszik.
koszi
-
törölt tag
Sracok. A Photos appban egy-ket fotomnal az edit (szerkesztes) alatt van egy kis negyzetes ikon egy csillaggal a jobb felso sarkaban. Azt tudja valaki micsoda?
Van egy selytesem.
Ez jelentene azt hogy ezt ugy fotoztam hogy a kep kereten kivul is van meg tema es az szerkesztessel visszahozhato?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MasterMark #35133 üzenetére
Koszi a megerositest.
-
Gsx-rr
veterán
válasz MasterMark #35133 üzenetére
Igy mas lesz a keparany is?
-
tboldi
nagyúr
Na, végre megjött a sötét mód Fácséra is, bár lehet, hogy még mindig nem mindenki élvezheti.
-
col
addikt
"A MacMagazine beszámolója szerint a Facebook Lite most váratlanul nyugdíjba is vonult, a brazil felhasználóit a napokban olyan üzenet fogadta az elindításakor, hogy már nem támogatott, használják helyette a normál Facebook appot.
A kiadvány érdeklődésére a közösségi hálózat szóvivője is megerősítette az iOS-re készült Facebook Lite elkaszálását: a tájékoztatása szerint olyan kevesen használták, hogy nem érte meg foglalkozni vele."Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
passatgt
aktív tag
Saját alkalmazást belinkelhetek ide?
-
passatgt
aktív tag
Heart Reports
Saját fejlesztésű alkalmazás, amivel az Apple Health-ben tárolható adatokat lehet megjelenítni egy nyomtatható dokumentum formájában, vagy csak simán CSV fájlként exportálva.
Így néz ki az app:
És így néz ki egy minta report(link a pdf-hez, random adatokkal):
És innen lehet letölteni: https://itunes.apple.com/us/app/heart-reports/id1448243870?mt=8
-
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Tudtok ajánlani FLAC lejátszására alkalmas programot (nem baj ha nem ingyenes, csak ne előfizetős legyen).
A gyári van amit el sem indít, másikat bedarálja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- macOS PC-re
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest