- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Azt milyen beállítással érhetem el, hogy az elkészített fotókat azonnal, automatikusan feltöltse a OneDrive-ra?
Illetve keresnék olyan akár fizetős, akár ingyenes fotós alkalmazást, ami automata módban is jobb képeket csinál, mint a gyári.
+1: A gyári appal lőtt képek részleteit (készítés ideje, hely) hol tudom megnézni?
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
-
törölt tag
válasz hentes555 #35903 üzenetére
OneDrive appon belül beállítások, camera upload, be lehet kapcsolni mobilnetről is tegye. (a kép "live" részét úgy tudom nem teszi fel)
Fotó készítésének idejét és helyét kiírja felül, képen felfele swipe és térképet is mutat.
További metaadat megnézéséhez Photos közül megosztani Files és ott, vagy külön EXIF app letöltésével.[ Szerkesztve ]
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz antocskin #35907 üzenetére
Csatlakozom, Android alatt millió és egy appot próbáltam. Az AccuWeather alapú kuka (nem győzök hálálkodni, hogy törölhetem), meg nem mondom már a szolgáltatók neveit, de tényleg mindent kipróbáltam. A legtöbb ott kezdi, hogy XVI. kerület helyett Csömör vagy Gödöllő, amit megjelöl, mert ott van valami állomás szerű, vagy nem tudom pontosan hogy hívják ezeket. Volt Dark Sky appom is, de sajnos az sem pontos,l (volt Hogy azt jelezte esik csontszáraz időben, vagy hogy napos idő van, pedig elég hideg esős idő volt) tényleg egyedül az időkép, ami leginkább pontos volt. Legalábbis Budapesten, szvsz. Egyelőre marad időkép nekem. Mivel nem autózom, gyerek van, szeretem tudni mikor milyen idő várható.
-
törölt tag
válasz HoldfenyLuna #35910 üzenetére
En maradok a gyarinal. Egyik sem olyan pontos mint hogy kinyitod az ablakot es kinezel vagy veszel egy idojaras allomast a kert vegebe amin egyre jobban elgondolkodok mostansag.
Eddig probaltam:
AccuWeather
ClimaCell
Hello Weather
HeyWeather
Overdrop
Windy
DarkSky
Azon kivul hogy latvanyosak, szepek a widget-jei es lehuzzak az embert gusztustalan modon ha ki akarod hasznalni az osszes tudasat semmire sem valok.
De amugy ez a teljes Appstore-ra igaz. Droidon olcsobbak ugyanazok az appok vagy ingyenesek mig itt fizetosek. Eleg keves appot kellett megvennem mig droidos voltam itt meg nem tudom kikerulni ha ragaszkodok a megszokott dolgaimhoz. -
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz #26097408 #35911 üzenetére
Nekem ezzel nincs bajom, szívesen fizetek más munkájáért, amíg nem havi szinten akarnak legombolni rólam pénzt. Sajnos, az, hogy hajnalban kinyitom az ablakot, nem mutatja meg, hogy majd tizen óra múlva hazafelé vajon ázok e vagy sem, így is puttonnyal járok általában az ovis cuccok miatt is, persze
most HO, meg gyereket sem engedjük ovi.Ha állomást veszel, az Tök jó, és legalább a közeledben lévők is örülhetnek a pluszegy állomás miatt, mert az összes app így működik, mijdenfelé van X állomás, amihez a legközelebb vagy, azt jelzi Neked.
-
Szólista
senior tag
A gyári időjárást és az Időképet is használom. Kőbánya-kertvárosi részén dolgozom a gyári Kőbányát jelez az időkép Mátyásföldet. Ha beljebb megyek Kőbányán akkor már azt mutatja.
A Köpönyeget használja valaki?[ Szerkesztve ]
Nem vagyok normális. Na és?!
-
antocskin
tag
válasz HoldfenyLuna #35912 üzenetére
Nekem sem a fizetéssel van gondom, ha valami jó annak kérjék meg az árát. Az már elgondolkodtató, hogy miért kell előfizetéses rendszerben működtetni egy időjárás appot. (Persze nyilván tudom, a kérdés költői volt)
De az, hogy nincs egy magyar fejlesztő, vagy bárki, aki egy normális és használhatót alkalmazást készítene erre a célra…
Pedig biztos sok ember használná, az időjárás előrejelzés azért sokaknak fontos, tehát igény tuti lenne rá. -
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz #86564352 #35916 üzenetére
Van egy par idojaras app van amiben az a sok informacio ingyen van.
Gondolom erre azt mondod de ott reklam van. Nem mindenhol, ahol meg van vagy blokkolja a jonep vagy nem kattint ra veszi meg igy abbol nem sok bevetele lesz. Regen mukodott az egyszeri fizetes. Ma ez nem divat mar vagy pedig ha van ilyen gusztustalan magas az ar. Ennek oka az a 30% amit Apple bacsi lenyul igy kenytelenek dragan adni vagy elofizut beiktatni de nem tudom ez meddig tarthato igy fent. -
antocskin
tag
válasz Cyberbeni #35915 üzenetére
Gondolom vannak magyar meteorológiai állomások is onnan. Pl. amit az időkép szolgáltat adatok azok hellyel közzel jók. Legalábbis jobbak Magyarországon, mint az AccuWeather, ClimaCell és társai.
Azokat az adatokat kéne felhasználni és beleépíteni egy jól kezelhető felhasználóbarát egyszerű felületbe. Erre gondoltam mikor fejlesztést írtam. Persze biztos nem ilyen egyszerű a dolog, mit végfelhasználó gondolkodtam nem értek hozzá, csak következtettem.Érthető persze hogy nem éri meg, úgyhogy akkor ezek szerint meg kell maradnunk időjárásapp nélkül még egy darabig.
-
senior tag
Használ valaki olyan RSS appot ami értsítéseket is képes küldeni a friss tartalmakról?
-
Cyberbeni
addikt
válasz Fox Mulder #35920 üzenetére
Nekem a Blogtrottr-től jön emailben 2 óránként (persze amikor nincs új, akkor nem küld, csak annyi időnként frissíti), de sajnos rak bele reklámot, meg az & jelek helyett fura HTML kódot rak be, de nem találtam a saját igényeimre jobbat, úgyhogy ez van.
A többi, ami "értesítést küld", az általában annyit tud, hogy be van állítva neki a background refresh, ami nagyjából annyit jelent, hogy a rendszer néha jelez neki, hogy te valószínűleg nemsokára fogod használni az alkalmazást és akkor frissíti be és az alapján küldi az értesítést, ami valószínűleg több, mint 2 óra késés lesz. Meg ha nem nyitod meg az alkalmazást sokáig, akkor lehet, hogy nem is fogja frissíttetni a rendszer egy idő után.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi887
aktív tag
Facebook Messenger-ben másnál sem lehet dupla tappintással "Like"-olni üzenetet ma óta?
Eddig megrögzött funkcióként használtam, de ma délután óta nem csinál semmit, csak ha hosszan rajta tartva választok reakciót adott üzenetnél.
Vagy ez is ilyen "eltűnős" feature volt, amit egyről a kettőre elvesznek szépen lassan? Mert ha igen akkor gratulálok nekik hozzá.// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
moleculez
veterán
Shortcutsban tudok úgy shortcutot csinálni, hogy ne futassa az egész shortcut appot, hanem csak az inputok fussanak, meg az action amit szeretnék?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
buci30
addikt
A Friendly Facebook alternatíva app eddig megnyitotta az üzeneteket nem mint a Facebook h külön messenger kell.
Tegnapi frissítés óta nem.
Másnál is ez van vagy kell valami beállítás?Ez az egy miatt volt jobb ez a program most meg kuka ez is elvileg 🤬
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Szteff2
csendes tag
Üdv! Facebook-on akarok élő közvetítést, ahol a hang nem a teló mikrofonja enne, hanem egy hangkártya. Iphone 8 as csatlakozik a hangkarihoz (Behringer umc204hd), más alkalmazások használják is (hangrögzítő, videofelvétel), de Face csak a mikrofont használja. Tavasszal még ment minden probléma nélkül ez a felállás, most nem. Mi lehet a gond? Mit, hogyan kellene beállítani? Ios14.1 van rajta
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy iMessage egy bizonyos személy esetén nem jelez hogy irt? Egyszerűen csak ott az üzenet és kész. Másoknál van értesítés, aki el van nemitva annak csak ha belépek, de a szám az ikon mellett ott van.
Arra tudok csak gyanakodni, hogy Candy Crush miatt a dátumot néha a jövőbe állítom és amikor ezzel a személlyel beszéltem véletlenül beallitva maradt. Ebbe már az AYCM is bele zavarodott egyszer. Minden olyan üzenetet kitoroltem és mar telefon reset, iMessage ki-be kapcsolás is megvolt mégse jó.Valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Noxy
veterán
válasz meroly #35928 üzenetére
Szerinted ki van itt rajtad kívül, aki a “vissza a jövőbe” ugrál?
Ha meg erre gyanakszol, akkor ne állítsd át, és így nézd meg.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
buci30
addikt
válasz bigdady #35929 üzenetére
Azaz?
Hogy érted? 🤔
Szerk.:
Értem.
Ezt a face alap megszüntette már mikor, hogy Facebook app és Messenger app külön .
Azért volt a jó ez a program mert ebbe működött esve nem kellett messenger app.[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
törölt tag
válasz meroly #35928 üzenetére
14 bug, nálam is előfordult néha SMS nem jelzett. Se hang, se értesítés.
Apple’s iPhone has an aggravating text notifications bug - The Verge
iOS 14 text notification issues - Apple Community -
theomo
tag
Időjárásra én a Ventusky-t használom. Szerintem elég pontos!
Teomo
-
Rudi93
újonc
Sziasztok , automatikusan változó hattérképeket szeretnek saját képekkel , tud erre valaki alkalmazást ?
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz moleculez #35940 üzenetére
Annyira nem mélyedtem el benne, csak láttam a 9to5Mac videóját.
-
Rudi93
újonc
Köszi néztem is hasonló videókat és nem tudtam beállítani azt hittem én vagyok a béna de akkor azért nem ment mert csak 14.2 van fent
-
moleculez
veterán
YT Music milyen halálpontos válogatasokat rak össze, így 3 hónap után Pedig nagyon válogatós vagyok. Magyar underground rap közt véletlen se egy popular rap, dark techno közt véletlen sem egy Richie Hawtin, vagy Chriss Liebing, Eminem és társai kozt még véletlen sem egy mumble rap fosch. Félelmetes lett
[ Szerkesztve ]
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Milyen böngészőt ajánlanátok, ha az lenne a cél, hogyha valamit böngészek mobilon, azt tényleg tudjam ott folytatni, ahol abbahagytam csak gépen és fordítva. Sajnos Macem nincsen ( illetve van egy, de az a majdnem férjem, neki maximum ing lehet szafaris ), így Safari csak iPhone-on megy, a PC-n Win 10 van...
Chrome kilőve (mindig is utáltam, ahogy ezt megoldotta (illetve nem oldotta), Opera is, így Edge vagy Firefox, amin gondolkoztam. Mennyire tartjátok jónak ezeket a böngészőket, illetve mennyire működik a szinkron? Köszönöm ! -
moleculez
veterán
válasz HoldfenyLuna #35945 üzenetére
Hát itt mindenki másra esküszik. Én sokáig FF-ot használtam Win-en, de most hogy az Edge is Chromium alapú lett, így már más tészta. Szóval ugyanaz a böngészőmotor, kint a Chrome, csak nem Google termék. Szóval Edge és FF, aztán meglátod melyik válik be jobban. Powerusereknek az FF szimpibb lehet a raklap plugin miatt, nem tudom mennyire érintene Téged. A sync tökéletesen működik mindenhol, meglepődtem magam is. Jelszavak, előzmények, sőt meg afféle hands-off is van, igaz kicsit lassabb.
(mióta macem van (2018) azóta Safari mindenhol)[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz HoldfenyLuna #35945 üzenetére
Firefox, mert az Edge még nem tudja...
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
B@ldrick
aktív tag
FF tud csak sötét weboldal módot? Érdemes lehet hozzá megvenni ezt az adblock-ot? (Safari olvasómódja kevés oldalon megy, pedig erre találtam működő ingyenes reklámblokkolót.)
▌iPhone 12 • Huawei P20 Pro • OnePlus 3 • HTC One ▌Linux Mint • EndeavourOS • OpenMediaVault ▌
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest