Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhasz22
aktív tag

csomag 4/0.5 szoval ez max sebességIlyen és hasonló speedtesteket kapok de ha sima letöltést inditok valamilyen honlapról az csak a felével vagy nagyon ingadozva tölt le mitől lehet ez? Most már a 3. hete csinálja ezt
-
juhasz22
aktív tag
Sziasztok!
Lassan 3 hete karácsony óta 4 Mbps es netem a legtöbb internetes weboldalt YouTube-ot ingadozva tölt be a letöltésem webről közel sincs a maximális sebességhez (500Kbps-2Mbps között van) pedig ezidáig mindig maximális sebességgel tudtam tölteni viszont a legtöbb speedtest(speedtest elsőre gurította a 4 Mbps-t másodjára meg csak 2 Mbps jött) és a torrentek korrektül jönnek. Vírusirtás volt gépet újrahúztam, DNS-t is átállítottam a Googlés-ra, pingem 20-60 köt van (ezzel szerintem nincs probléma) de még mindig rossz. Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Vostro 5459 egyszerűbb játékokhoz (i5, 4 GB VGA, 250 SSD) ! AkciÓÓ!
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Beyerdynamic Dt 1770 Pro 250 ohm fejhallgató eladó
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- ELADÓ: ASUS MAXIMUS VII Ranger LGA1150 alaplap - ritka, gyűjtői darab (+gari/számlás)
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- Gamer PC - Számítógép // i7 // GTX 1060 // Számla // Garancia //
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest