Hirdetés
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhasz22
aktív tag

csomag 4/0.5 szoval ez max sebességIlyen és hasonló speedtesteket kapok de ha sima letöltést inditok valamilyen honlapról az csak a felével vagy nagyon ingadozva tölt le mitől lehet ez? Most már a 3. hete csinálja ezt
-
juhasz22
aktív tag
Sziasztok!
Lassan 3 hete karácsony óta 4 Mbps es netem a legtöbb internetes weboldalt YouTube-ot ingadozva tölt be a letöltésem webről közel sincs a maximális sebességhez (500Kbps-2Mbps között van) pedig ezidáig mindig maximális sebességgel tudtam tölteni viszont a legtöbb speedtest(speedtest elsőre gurította a 4 Mbps-t másodjára meg csak 2 Mbps jött) és a torrentek korrektül jönnek. Vírusirtás volt gépet újrahúztam, DNS-t is átállítottam a Googlés-ra, pingem 20-60 köt van (ezzel szerintem nincs probléma) de még mindig rossz. Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Könyvajánló
- Crimson Desert
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest