- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShERiFF91
tag
ezt a linket esetleg még nézd meg!
Itt lehet korlátozni win7 alatt a sávszélességet. -
ShERiFF91
tag
Szia!
1. Ha másnak működik a net normál sebességgel, akkor nem szolgáltató oldali probléma
2. Ha routeren nem állítottál semmit, akkor nem ott van a baj
3. Ha a géped máshol nem korlátoz 750Kb/s-nál (750KB/s ? ), akkor nem is a géped a hibás
4. Ha wifivel és utp-n keresztül is ugyan annyit mérsz, akkor nem hardware-es hibaÍgy mind a 3 hibaforrást kilőttük, személy szerint lehetetlennek tartom, hogy ez a hiba egyáltalán létezik.
Én azt mondanám, hogy biztos legyél a dolgodban, először reseteld a routert, majd építsd fel megint a PPPoE-t. Így akkor biztos gyári alapértelmezett beállítások lesznek a routeren, ami egy konkrét MAC-re biztos nem oszt ki kisebb sebességet.
Ha ez nem segít, akkor Windows reinstall.De csak azért, mert nem tudom, hogy hol lehetne korlátozást beállítani
Ha ezek nem segítenek, akkor semmisem. Szerintem.Viszont még egy buktató kérdés
:
Amikor Te mérsz sebességet, akkor másik gépről, vagy háttérben futó alkalmazással nem korlátozod a sávszélességet (torrent, bármiféle letöltés, stb)?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest