Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
Köszönöm a választ mindkettőtöknek! Nem biztos, hogy minden kérdésre tudok felelni.
Az előző egy Cisco3212 volt, most egy 3925-ös van. Wifi letiltva.
Jelszintet hogy tudom meg?
Kábel bejön a lakásba, ott egy kis dobozba, onnan a modembe, onnan a gépbe. A dobozból kijön még a tv kábele is, az előző tulajnak volt tv előfizetése, de az évek óta nincs bekötve, és nem nyúlt hozzá senki. Jó 3 éve használom a netet, az utóbbi időszakot leszámítva problémamentesen.
Használom torrentezésre, de ez így volt korábban is. És ha kilövöm a torrentet, akkor is előjön a hiba, ezt már kipróbáltam. Általában játék közben, Diablo3, Starcraft, (pókerezni már fel sem merek menni) és Skype használata közben jön elő (ill. ilyenkor veszem észre inkább), de olykor böngészés közben is. Van, hogy nem is nyúlok a géphez, csak be van kapcsolva, és látom, hogy megint újraindult a modem. Épp ez a baj, hogy nem tudom semmilyen tevékenységhez kötni, teljesen kiszámíthatatlan.
Nem tudom, ennek lehet-e bármi köze hozzá, de nyáron lett a net 120-ra bővítve 60-ról, utána még egy ideig nem volt baj, aztán ősszel kezdett szarakodni. Akkor még csak ritkábban, de pl. tegnap szinte használhatatlan volt. A sebességgel nincs baj, az annyi, amennyinek lennie kell. Már amikor nem szakad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest