- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- uleFone Power
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
Köszönöm a választ mindkettőtöknek! Nem biztos, hogy minden kérdésre tudok felelni.
Az előző egy Cisco3212 volt, most egy 3925-ös van. Wifi letiltva.
Jelszintet hogy tudom meg?
Kábel bejön a lakásba, ott egy kis dobozba, onnan a modembe, onnan a gépbe. A dobozból kijön még a tv kábele is, az előző tulajnak volt tv előfizetése, de az évek óta nincs bekötve, és nem nyúlt hozzá senki. Jó 3 éve használom a netet, az utóbbi időszakot leszámítva problémamentesen.
Használom torrentezésre, de ez így volt korábban is. És ha kilövöm a torrentet, akkor is előjön a hiba, ezt már kipróbáltam. Általában játék közben, Diablo3, Starcraft, (pókerezni már fel sem merek menni) és Skype használata közben jön elő (ill. ilyenkor veszem észre inkább), de olykor böngészés közben is. Van, hogy nem is nyúlok a géphez, csak be van kapcsolva, és látom, hogy megint újraindult a modem. Épp ez a baj, hogy nem tudom semmilyen tevékenységhez kötni, teljesen kiszámíthatatlan.
Nem tudom, ennek lehet-e bármi köze hozzá, de nyáron lett a net 120-ra bővítve 60-ról, utána még egy ideig nem volt baj, aztán ősszel kezdett szarakodni. Akkor még csak ritkábban, de pl. tegnap szinte használhatatlan volt. A sebességgel nincs baj, az annyi, amennyinek lennie kell. Már amikor nem szakad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi