- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Aktív témák
-
Int3l
csendes tag
Tisztelt PH Professzorok!
kellene egy oriasi segitseg
DP35DP alaplapon 74es raptorra szerettem volna installalni egy x64es XP Professionalt
(a dvd rom is sata-s)
szoval kuzdottem rendesen de csak odaig jutottam hogy setup is starting windows ekkor kek halal 0x7b-s hiba
ekkor visszavettem a sata controllert IDE-re, hogy annak fake-elje, nah ez atdobott a nehezen, fel is ment a windows, de ugye ide-nek lat most minden drive-ot.
nah elmentem biosba visszarakni sata: Raid modeba es smart: enabled-re de amikor bootolna a raptorrol a windows megjelenik a boot logo es csokolom ujraindul
probaltam ide modban felrakni a sata controllerhez a hivatalos intel drivert de akkor kiirja hogy ilyen alkatresz nincs a gepben es ezert a driver install most veget er
egyszeru driver hozzarendeleskor pedig kiirja hogy az aktualis driver jobb mint az uj ezert meghagyja aktualis win default drivert es nezi inkabb ide-kent persze rebootkor atallitva a sata-t raid modeba megint nem indul a windows
Remelem lesz egy PH-s aki ezt meg tudja valahogy oldani nekem
elore is koszi
Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest