Hirdetés
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Hét évig frissül az új iQOO
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
üzenetére
Neeeeem.... Irtam nekik, hogy quad ch-ban hasznalva is tudjak e a gyari specifikaciokat. Visszairtak, hogy utana jarnak. Most jott az uzi, hogy elvileg minden problema nelkul tudni fogjak.
Ha nem, akkor 14 napom lesz visszakuldeni, es csak a hetvegi postakoltseget, meg a visszapostat bukom vele. Ugyan ilyen G.Skill kit pont a duplajaba kerult volna, szoval tojok bele.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy ha kell valakinek a veteli aron, akkor viheti. 8Pack 4GHz fole tolta oket Z170-ben.
QVL-ben persze hire-hamva sincs meg csak hasonlo ramnak sem. Sot, szerintem egy Samsung IC-s sem szerepel a QVL listan.woros: Csunya is lenne, ha a memoria OC-tol pukkanna el.... Uncore -t mar nyuztam, azt kibirta. 4600-ig jutottam, igaz csak +300 SA -val. Ha ezek megjonnek, akkor majd megnezem +350-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
QVL-ben persze hire-hamva sincs meg csak hasonlo ramnak sem. Sot, szerintem egy Samsung IC-s sem szerepel a QVL listan.