Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zebra_hun

    Topikgazda

    válasz Qtya123 #10089 üzenetére

    Én ezt másképp fordítom le.
    TS mindenképp ajánlott, persze nézhetjük úgy is, hogy van egy 180LE kocsid amit viszel kötelező szervízre, majd az egyik után hazafelé csak 150LE. Ok, azt nem lehet olyan egyszerűen lemérni, de akkor is ha előzöl, vagy akármit csinálsz és kell a Kraft, akkor nem azt kapod a verdától, amit megvettél.

    Visszatérve a példádra, én úgy állítottam be a procit, hogy épp többet adjon a vga megjelenítéshez. 4800MHz-en járatom 1.07V-on, így is a maximumot adja, csak nem hajtom feleslegesen. Az 5GHz-nek nem látom az értelmét, hiszen így sincs cpu limit, többet meg felesleges adni, renderelni, mert egy rtx3080 nem tud mit kezdeni vele.
    Ezért nem használom az erősebb ram profilokat sem, belőttem, kiteszteltem, de a kimaxolt grafikájú FH5-nél nincs már előnyöm.
    Itt viszont nagyon dúrván alacsonyan tudom még ebben a kánikulában is tartani a hőmérsékleteimet.
    Proci 30-34, vga szintén ugyanennyi C. Ezt 21-22°C hűtővízzel, lehető legjobbra optimalizálva. Semmit nem hajtok jobban a kelleténél.
    Ennél a pontnál viszont már jelentkezik játék alatt egy fura jelenség a defender miatt. Nem akadásnak nevezném, mert az folyamatosan akadozik, ami a min fps-en mérhető, hanem random akadások, összefüggéstelenül. Percekig akár jó is, majd ránt egy picit, aztán lehet, hogy 15 mp múlva megint. Az is lehet, hogy percekig semmi.
    Ez nem helyén való, van rá orvosság, sajnos fel illik tenni.
    Használom én is a defender vírust, mivel az van.
    Persze ez egy lehetőség, nem kötelező, leírtam a lépéseket, mindenki eldönti, hogy kell e neki.
    Senkit nem szeretnék rábeszélni, ahogy eddig sem tettem.
    Másik profilokra viszont helyeselek, nem árt, ha van több is a bioszban. Lehet neked is elég egy 4.8GHz, nem buksz semmit, csak hőmérsékletet nyersz. Így viszont az ember masináját nem árt tökéletesíteni, a márkaszervíz által krumplival betömött kipufogóból nem árt kihúzni a dugót. Ilyennek nincs keresnivalója a rendszerben.

    [link] BF5 4.8GHz
    [link] FH5 4.8GHz

    Ezek így szerintem nem rosszak. Vágatlan, nincs újrastartolás Afterburnerben, extrém UV.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák