Hirdetés
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
karib
addikt
-
karib
addikt
Ma jártam a kékhalban, vetettem rá egy pillantást. Végülis nem rossz cucc, de az ára nagyon határeset. 200e alatt kellene lennie igazából, akkor tuti vétel lenne. Korábbi véleményem továbbra is fenntartom, akkor érdemes rajta gondolkodni, ha mindenképp 1,5 kg alatti, GHz körüli gépet akarsz és csakis újonnan. Különben használtan lehet egy százassal olcsóbban fogni hasonló gépeket, nem egy brand gyártott szubnoteszeket. Az eNote full műanyag, bár kompaktságából adódóan elég profinak néz ki - azért Parci full fémházas hasonló Dellje masszívabb benyomást kelt.
Hogy mi van benne? Te másoltad be a paraméterlistát, ennél többet én sem tudok mondani. Az akkuja nagyon picike, tehát nem lehet megszólni azért, mert csak két órát bír róla.
Ha tényleg csak könnyed hurcolásra kell, akkor nézz szét a használtak között is szerintem. 72 ezerért az a TP570 tuti darabnak tűnik, és még nagyobb a kijelzője is. A maradékból pedig vehetsz egy bika asztali gépet :) -
karib
addikt
Nekem sem könnyű felhajtani :)
Amúgy ha olcsón akarod megúszni, akkor itt van egy gép, amin én elgondolkodnék:
IBM TP570, 72e.
[L]http://www.hadrianus.hu/kisker.php?m=notebook[/L]
3+9 hó gar, számla. Persze akadhat máshol is, én most csak erre emlékeztem, nemrégi ismerősnek kerestem olcsó gépet. -
karib
addikt
A villamoson ezzel sem villognék :)
Esetleg nézz körül a használtak között is... 100e alatt már lehet kapni olyat, mint az enyém (Toshitba Portégé 7020CT). Mondjuk az akkuidő nem mindig fényes a használtaknál :( Sőt, lehet, hogy Parci kiszállna a Delljéből, mert neki szűk már egy kicsit...
Azt ne feledd, hogy ezekhez a szubnoteszekhez nincs FDD, optikai meghajtó. Nekem eddig nem nagyon hiányzott, hálózaton minden átjön, vagy USB-re külső köthető. -
karib
addikt
Nemtom, de ha nem állnának itt mellettem kazalban a megnézendő vasak, biztos kérnék egyet tesztre, engem is nagyon érdekel. De így most még pár hetet biztos kell várni :(
Pofára nem rossz, ha újonnan akarsz 1,3 kg körüli gépet venni viszonylag olcsón és nem akarsz sokat játszani rajta. Nekem tetszik az ötlet, az ár határeset, igazából látni-próbálni kellene, hogy értelmeset tudjak mondani róla.
Mondjuk az én Toshibám 1,7 kg és PII 366, és nagyon sokmindenre elég. Ismerősnek P3/700 Dell van, az eNote méretében, szintén jó darab. De azért van különbség Toshiba, Dell, és más között...
A 12,1'' kijelző nekem kicsit kicsi, az enyémen 13,3'' van és az tökéletes 1024x768-ra, a tizenkettes már nekem is túl pici.
Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux haladóknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Dell Optiplex 3050 SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd vég
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest