Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
MrSealRD
üzenetére
Azt is láttam, hogy amit te rendeltél az ilyen többlapátos változat.Ez hűtési teljesítményben és zajban mit jelent?
Fogalmam sincs, ilyen volt benne gyárilag és pont olyat rendeltem bele
Nem tudom hogy az oem-ként aposztrofált ritkább lapátosnak más -e a hangja. Viszont kíváncsi vagyok, szal ha valaki mindkét fajta ventit ismeri, akkor meséljen 
sűrű (gyárilag): [link]
ritkább (oem): [link] [link] -
lapa
veterán
válasz
MrSealRD
üzenetére
én úgy szoktam, hogy a félbevágott fokhagymagerezdekkel megtűzdelt, durva sóval kicsit bedörzsölt bőrös húst lesütöm zsírjára pár szál rozmaringgal, esetleg almával meg citonylével. ha nagyon kinki vagyok akkor tolok rá jó karcos chilivel kevert mézet is a végén. na abból van a legjobb zsír, még reumára is jó.
oké bocs nekem még korán van. szóval én legutóbb hőálló ömv-t raktam bele (NLGI II-es osztályú), mert az volt itthon (osztrák autóba osztrák zsírt alapon). általános célra is érdemes lehet venni egy kartucsnival, hozzá egy sziló-kinyomó és az egy életre elég. régebben volt molnál grafitos vazelin (molibdén-diszulfidos). az tán kevsésbé volt viszkóz, de jó lehet a tartóssága a grafit miatt. szerettem nagyon bringához, nemtom van-e még ilyen.
de ugyanígy megteszi minden zsír, ha választhatnék én a viszkózabbatt tolnám bele. fontos inkább a labor tisztaság, hogy ne csiszolómasszát csinálj (előtte portalanítás). meg a mennyiség is, keveset, alaposan elkenve, beletömködve, esetleg felesleget újralevétel során letörölve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nem tudom hogy az oem-ként aposztrofált ritkább lapátosnak más -e a hangja. Viszont kíváncsi vagyok, szal ha valaki mindkét fajta ventit ismeri, akkor meséljen