Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Annyira, hogy pont volt ügyfelünk aki ugyanúgy szívott egy időben az indával mint én és HD4600-a volt dGPU nélkül
Később néztem tesztgépen HD4000-el és addigra megcsinálták. Ennyit a nyers erőről pedig ott volt 50% plusz.
Ramoknál pedig mindenhol akkor a fentebbinek kéne nyernie. Hát nem úgy tűnik, hogy mindig a nagyobb a nyerő.
-
Tikakukac
titán
válasz
MrSealRD #76253 üzenetére
x200 lent elnyírt szalagkábellel? Mennyi ilyen volt? Én konkrétan 1 darabról tudok. Még a tabletek sem törnek meg pedig forognak bőven. Kijelző halál dettó egyedi hiba nem tudok sorozathibáról. De mesélj mit tudsz.
Valóban rossz belemenni, mert ha valamikről tudok az az X széria hibái és ilyen ha volt is maximálisan elszigetelt eset és nem sorozatos. A szériahibákról tudunk beazonosíthatóak le is írtuk.
Bánod vagy sem, ezek vasbetonba öntött tények.
-
Tikakukac
titán
válasz
MrSealRD #76251 üzenetére
Sikerült teljesen félremagyaráznod az egészet...
Szerintem annyira nem.
Én is leírtam már itt számtalanszor, hogy vigyázni kell az Nvidiás T61-el...nem kell csöndben lenni...
Rendicsek, de akkor nem kell vizet forralni
Persze könnyű azt mondani, hogy bomba...mindegyik bomba...nem VGA, van ám más. Ennyi erővel X200 is bomba, mert elnyírja a saját szalagkábelét. Persze olcsóbb történet mint lapot cserélni.
Plusz ha nem cseréled is tökéletesen működik a gép és elvagy TL nélkül is életed végéig. A hibás GPU-val ezt csöppet nehéz megoldani. Azért ha én magyarázok félre dolgokat, akkor te atombombát robbantasz a magyarázatok főhadiszállásán, mert annyira nem egy szint egy Thinklight hiba és egy GPU fail, mint ide Nagykáta.
Csak kicsit ciki, hogy újra megtörténik ha nem úgy építed vissza mint itt egykét fórumtárs...de ezt pont neked nem kell mondanom.
Ciki bizony. Csak ettől még menni fog a gép és hands up mennyien halnak bele a TL hiányába. Nem sokan. Ellenben egy nem működő gép sokkal cikibb azt elég kevesen tudják használni.
Csak azt mondom, hogy mindegyiknél volt/van csontváz a szekrényben. Ilyen korú gépeknél pedig simán benne van a pakliban, hogy a lapon elszáll valami...
Persze, hogy benne van. Csak nem mindegy mennyire van benne.
Nem kenyérre kell, csak a pánikot nem csípem.
Én sem pánikoltam be egy percig sem. Mivel a vásárlók többsége nem olvas TP topikot nyugodtan kirakhatod, az áruk így is béka feneke alatt van, nem lesz nagy árleszállító ereje.
-
Tikakukac
titán
válasz
MrSealRD #76249 üzenetére
Igen, anno egy bejegyzés miatt az volt, hogy van egy dátum ami után nem halnak le. Utána jött az, hogy van rev02 és az fasza. Hát nagyon nem volt fasza akkor sem, meg ma sem. A HP 8510W-k is ugyanúgy haltak le ilyennel mint a T61-ek. Igen volt ilyenem is, direkt a legutolsó szériákból válogattam, 4-ből tudtam 1-et elhozni, tippelj milyen matrica volt 2-n a fedlapon
B-vel kezdődött és A-ra végződött a közepe pedig Simicska kedvenc szavának kezdőbetűje
Ami csak azért érint rosszul mert most készülök meghirdetni egy T61-et.
Szomorú, ez van. Most akkor mit tegyek? Az eladó géped miatt és mert valaki kérdezte fogjam be az arcom és tagadjam le amit tudunk/tapasztaltam? Kérlek már.
Tudod miért kezd már ez a "bomba" történet átmenni masszív boszorkányüldözésbe?
Igen, mert ez akkora mocskos húzás volt az NV részéről, hogy mindegyik XPS, Studio, Mac, T61 és 8510W is javítandónak kellene lennie a mai napig. Nem azok, Mac sem azt hiszem most már.
Mert 7-8 éves gépekről beszélünk...Bármilyen típusnál előfordulhat, hogy ilyen korban a reggeli szellőtől beadja a kulcsot és nem indul el többet... Persze a T61-nél könnyű mert van mire fogni.
Ööö, ez ment új koruktól kezdve, nem az időtől függött. Bezzeg a reballosok mennyi Intel hibás reballt kapnak...ja nem.
De nem mond már nekem, hogy egy 6 éves X200 nem pusztult el csak úgy...de lehetne még sorolni azokat amikor elfáradtak és távoztak az örök bitmezőkre... a hibalehetőség benne van azokba is.
Nem mondom, én adtam el vagy 1 tucat lapot, ne szórakozz
De nem tudok chip hibás gondokról x200-ban, egyikben töltőelektronika, másikban vízkár miatti akármi stb. de nem konstans GPU szopás. Nyilván a számológépemben is benne van a lehetőség, de az és a konkrétan bevallott majd mismásolt hiba között van 1 ugrás.
Ami T61-ből problémás volt azok már kipusztultak, kivéve ha valaki nem a szekrény mélyéről ásta ki...
Hát persze, mondotta az Úr a 2711-es moncsikra is. Aztán hál Isten gari előtt csak becsíkozott az enyém is
Hogy most hány hirdetés lett ezzel agyonlőve fogalmam sincs, azt hittem ez nyílt titok mivel le is lett írva nem egyszer-kétszer nem csak itt. Ez van, én is 2 hónapig hirdettem a 8510W-t szívtam vele, alkudoztak, buktam rajta, kész, ha nem kenyérre kell a pénz akkor be kell tenni "a szakma ezzel jár" mappába.
-
Tikakukac
titán
Optimális esetben azonos számokat kéne látnom, hiszen elviekben ha azonos időzítéssel növelem a frekit akkor gyorsabbnak kéne lennem...nem vagyok az. Na innen borul, ha meglenne a játékos fele akkor te is látnád, mennyire szétborul.
Be fog szaggatni, biztosak lehetünk. Ugyanarról a chipről van szó, csak az egyik magasabb órajeles amivel fenéktörlésen kívül sokra nem mész
A telód sem azért játszik FHD-t mert annyira erős a procija hanem mert dekódoló algoritmusod van hozzá és nem kell a procinak végigszenvednie a kitömörítést
Igen, lehet sajtreszelővel is erőből párosodni. Mondjuk core2 extreme-el FHD vidiket tolni prociból. Csak ha a procid a gép árába kerül el kéne gondolkodni valóban tekinthető ez megoldásnak vagy inkább csak elméleti síkon lehetségesnek. Előbbivel foglalkozzunk inkább.
-
Tikakukac
titán
Frekiről és időzítésről volt szó. Ott nem látom, hogy mindig nagyobb-kisebb számok lennének sorban.
Ha olyan a videó akkor annyiban nézed meg, igen. Ha valaki idióta módon tömörít be akkor hozhatod az erősebb procidat nem fog a HD4000 beszaggatni és a HD4600 csodát művelni.
-
Tikakukac
titán
válasz
#35202114 #76236 üzenetére
Az Intel úgy döntött, ő nem fog magából hülyét csinálni így azzal ilyen szempontból nincs gond.
HSM: Hát, pedig olyan gyönyörűen tudsz viccet csinálni az időzítés/órajel kombóval, hogy el sem hiszed. Itt rengeteg vicc van vagyis kellene a játékos rész is majd előtúrom.
Ha elég hülye videót találsz elég hülye böngészővel bármi megvisel bármit.
-
-
Tikakukac
titán
Asszem Tob Raider volt pont az ami 1600-on romra verte a 2500-as ramot is. Ez van.
Elég régi szerintem az x200, az viszi az FHD youtube-ot HDD-vel és SSD-vel is és ugyanúgy nem döcög. Ha kívánod, prezentálom neked, mos van x200 lapom x201 lapom x220-am és T430-am valamint van itt egy Haswell refresh Intel i5 is és egy i7 is
-
Tikakukac
titán
Miért ne szabadna megvenni? Milyen problémákat fog okozni? Mert itt ülök 3 modern gép előtt 1-1 rammal, SSD-vel nem tűnik fel a hegyomlás difi az asztalimhoz képest pedig elviekben ha ez falat kenyér megfelelő akkor 1 doboz cigit kéne elszívnom a végrehajtások között, natúrban ekkora a difi az i3U és 4670k romra húzás között.
Asztaliban pont a ramjaimmal csináltak tizensok játékkal tesztet 1600-tól egészen 2400sok-ig CL8-tól CL12-ig is akár, a végeredmény az volt, hogy egyes játékok frekire mások időzítésre megint mások pedig mindegyikre gyorsulnak. Van olyan amelyik egyre sem. Ennyit az alaposságról.
Nem a fürgeség most a lényeg azt tudjuk, hogy kb mindegy SSD legyen és kész. Most M.2 és egyéb slotok valamint új SSD-k közötti difit nézünk. Másodsorban meg próbáljuk kiölni azt a hülyeséget, hogy erős proci>SSD pórnépnek.
-
Tikakukac
titán
A kérdés, lesz-e annyival gyorsabb az SSD praktikusan, amiért megéri a pénzét.
Meg kell nyugtassalak, eddig is ívesen sz@rtunk a benchmarkra és ezután is fogunk. Minden esetben gyakorlati példákkal teszteltünk/ük.
azért általában még adott a két slot
És egyre több lesz Thinkpadban is ahol nem, grátisz a többi gépben még inkább, ezért nem a múltban élünk és ezért sem lesz 2 rammal tesztelve
Asztalimban szórakoztam én is 2 napig órajelekkel és csatornákkal, végül megnyugodtam, hogy a 2 délutánom/estém totál kukába ment, mert extrém benchmarkoláson kívül semmi eredménye, ramot is húzhattam 20%-ot a játékok azt is letojták, mindegyik mást szeretett.
és mindkét esetben a végeredmény lényegesen lassabb működés.
Igen, egyik esetben 2 neuron közti infó átadásnyival csökken más esetben pedig 1 simán feladott postai levélnyivel.
Lehet neked kéne odaadni ezt a kupac SSD-t inkább szórakozásra, hátha a saját szemednek jobban hinnél ha a táblázatoknak és teszteknek nem
soldi3r:
Simán, 7537-nél mi is rendelgettük a Delles karikat mert csak csere nem működött.
-
Tikakukac
titán
Ha nem változik az SSD-k sebessége a negyedére ugyanaz lesz a vége: HDD kuka, SSHD átmenet, SSD win.
DC 8GB ott szopódik, hogy raklap noti 1 ramot kap. Éppen ezért nem így teszteljük mi sem. Nyugodtan legyen SSD-n a virtuális, 3 éve nem sikerült elhasznált SSD-vel találkoznom, én kifejezetten agyhalott módon írom mint a hülye a 830-at évek óta, hamarabb leszek a föld alatt, mint itt elérjen a memchip.
-
Tikakukac
titán
Oké, akkor nekem 2 WD Red is szar, garizom is.
Gondolom nem szocszolgáltatónál dolgozol. Én tudok 8 embert aki igen. Van az nyugi, kell agyatlan ember hozzá aki összehúz telirakott képes wordöket egybe.
Mondom, én elhiszem, hogy te optimalizálsz HDD-vel, de szükségem lesz a segítségedre akkor mert megint egy "kamu" tesztet fogunk csinálni immáron harmadjára 3 embertől, mert nálunk az Istennek nem akar annyira jól működni a vinyó sem egy T400-al sem egy MSI GE70-el.
-
Tikakukac
titán
Kivétel ha nem koca office felhasználó. Töltögesd csak be a baromi nagy pályázatos 100 megás pdf-eket meg excel és word fájlokat. Nem véletlen lett SSHD-s konfig az egyetlen notiban ami terepen van náluk saját pénzből. Nőt látni bazmegelni percekig ronda látvány így lett SSHD.
Pénz? Igen. Van mértékegység az idegbajra amit az a kerregő vacak okoz? Nincs. Innentől a drágábbat nehéz eldönteni, aki bírja a perselyből vegyen SSD-t, mert az jó.
-
Tikakukac
titán
Mondod mi a gyors HDD és lesz. De kiskerben kapható legyen és ne olyan amiből szériában kap 2 gép mert annak nincs értelme.
A megéri-e: az első dolog, hogy aki gondolkozik mit vegyen 30k minusszal indítjuk a keretet az SSD kombó miatt. Gyártók is érzik a Fuji már full alap szinten is ad olcsón konfigolt SSD-s gépet. Borzalmas mennyiségű gép megy ki a 2 magos pentiumtól a 4 magos szörnyekig, de mindet úgy vágja seggbe az SSD, hogy öröm nézni. Nem beszélve a hangról. Rakat gép csörög mint barom, mert már régen nincs gumi keret, fixen van a lapon vagy fém keretben. Volt amikor úgy zúgott az ágyon, hogy nem bírtam feküdni.
Nem sokan verték még a telefont-ajtót, hogy kérik a HDD-t vissza, pedig messze nem szakikról van szó, tök alap átlag userekről.
-
Tikakukac
titán
Most készül a sokadik SSD teszt. Van nálam egy hadseregnyi, meg lesz vinyó is ezerrel. Videó is lesz, minden lesz.
Meglepődnék ha tudnám annyira beállítani a vinyót, hogy bármiben esélye is lenne SSD ellen. Vagy SSHD ellen is akár. Romra verték a vinyókat 2 éve is, tavaly is és idén is az lesz. Ez a tesztelés már inkább magunk szórakoztatására csináljuk, nem tudom mitől vagy ennyire HDD-re kattanva, de te tudod én elfogadom én meg a T60-at bírom, pedig az is csak szopás.
-
Tikakukac
titán
válasz
scream #76127 üzenetére
Ha mint rendes szervizt kérdezed: csere.
Javíttatni be lehet adni csőcserére talán tudok is rendes munkáskezet, de az sem lesz olcsó, 20k tuti.
AFFS modokkal most már lehet gép árat duplázni, így nem feltétlen. Az igaz, hogy csak akkor mennék bele ha a szándék atombiztos. De akkor vehetsz új kijelzőt vagy megcsináltathatod, a bukta így mindegy is.
-
Tikakukac
titán
válasz
scream #76123 üzenetére
Nem tudok olyan márkaszervizről az országban ahol szétszednek kijelzőket és csövet cserélnek. Mert ilyen a mesében sincs.
Base plate javítás sincs, törött alkatrészek ragacsolása sincs, ezek nem létező dolgok egy márkaszerviznek.
Amit meg a többi szerviz csinál...nos, eldöntöd neked megteszi-e a 25k-s csőcsere kétes végeredménnyel.
-
Tikakukac
titán
válasz
scream #76118 üzenetére
Csak kicsit használd a kobakodat.
Hol és hogyan rakják össze a kijelzőt? Otthon vagy egy totál steril és pormentes gyárban? Na innen indul a buli. Aztán folytatjuk, hogy szétszedni sem semmi egy semmi egy kijelzőt, összerakni pedig beszarás, én bontogattam x200 kijelzőt most is van otthon, hát na.
-
Tikakukac
titán
De fáraszt. A szemed ugyanazt csinálja, mint egy fényképezőgép ha keresi a fókuszt. És ebben fárad le az oda és vissza táncikában, az agyad meg próbálja kiegészíteni az invertált területet, hogy vajon ott még melyik szín van. És emiatt lesz a 10 órás munkából 6 utána pedig KO.
Nem utolsó sorban pedig idegesítő is, ami figyelmet von el és nem tudsz koncentrálni, plusz feszültebbé válsz.
Nem ok nélkül van az, hogy a gariban cserélt 2711-emet is elvitték melóhelyre kódolni. Mert a faszi megnézte és ő már kimutathatóan rosszabbul dolgozott a TN előtt PWM-es világítással mint VA-val CCFL-el.
-
Tikakukac
titán
Brutál WoT. Bár azért kicsit csacskamacskás.
Szemésszel vagy akár sima optikussal tárgyald meg feltevéseidet, ha ő sem tudja beverni a kobakba, hogy miért fárasztó rohadtul a szemnek az össze-vissza invertáló kijelző a stabil színekkel szemben, akkor senki és soha.
Ha neked nem fárasztó akkor hát öröm és boldogság. Csak nem mindenki sas.
-
Tikakukac
titán
Hát ha úgy pattant, hogy még patentes is, vagy bármi egyéb az még rosszabb.
De ha látom mondom. De ebből ragasztás lesz vagy csere.
HSM: Az a baj, hogy sokszor nagyon nem kicsit szopok TP-vel is. Latiknál a netes update pölö egész állat, ha van neted meseszép. HP is iparkodik, pedig van SoftPaq. 430-ast hoztam most kis meghajtó tesztre, olyan szépen felrakta magát 10 perc alatt cakk-pakk, hogy szinte sírtam.
-
-
Tikakukac
titán
Ezért mondom, gyártói oldalról megy olyan szinten a pénzfacsarás, hogy megy utána a brand. Lám, 2 éve annyi Lenovo ment ki, hogy raklapszám dőltek be a gépek. Most meg kb. semmi. Majd ha ezt végre itthon belátja a sok okostóbi akkor lesz csak vége, mert a kutya nem fogja venni őket, a Fujival is akkora szívás van a Fu-Si korszak miatt, hogy vért izzadva lehet csak rátukmálni a jóemberekre.
-
Tikakukac
titán
Ezt hívom úgy, hogy ügyfél arcon köpése. Erősen kell gratulálnom a levonónak amiért miután kinullázza a konzumer szegmenst szépen beleforgatja az üzletit is.
És egyébként csak a pénz az akadály. Megy a fillérbaszás ezerrel, azért nincs rendes gari ideapadra sem. Adott a Lenovo 1 kis zsebpénzt supportra és kész oldjátok meg, a partnerek meg ezt adják. Gondolom a technical support is így megy, ezért állunk úgy, hogy lassan minden szoftvert a közösség dob össze, mert csesznek rá.
Kellemetlen, de könnycseppet nem hullajtok amikor bedől ez a raklap trágya.
fo_di: 100%, hogy erre nincs javítás, legalábbis gyári. Burkolatot semmilyen szerviz nem javít csak cserél. Kell 2 komponenses ragasztó és azzal megoldani, jobbat nem találsz.
-
Tikakukac
titán
válasz
havri1 #75876 üzenetére
Jó gép, van már annyi kacatom hozzá, hogy ihaj.
Megérit te tudod. Nekem biztosan nem érné meg, de nem is vagyok átlagpolgár X-es TP-k tekintetében.
Nagyfelbontás nincs, IPS van. Szvsz jobban járunk vele, mint egy 900p-vel de ízlése válogatja.12"-ra jó, nem vész. Nyilván 900p IPS lenne az álom, de kussolok, már a default ípées panel is nagy előrelépés volt.
-
Tikakukac
titán
válasz
lakkusjj #75799 üzenetére
Miért ne? Ha az akksi nincs használat alatt akkor nem lesz tőle semmi baja. Nem azért lett tízszer szutykabb az akksi mert resetelt hanem mert eddig is olyan volt.
Én is kiresetelném nyugodtan.demsamiklos: x220-ra gyári gariból jobb esetben kapsz pár hónapot, de nem éveket. x230 kell neked akkor meg T430 de abból is erősen válogatva.
Másik topikba nincs kedvem beírni megint, E6430 lesz alfánál dobozzal mindennel magyar billzettel sok garival 150k-ért. És kész.
-
Tikakukac
titán
Sokszor kérdés, most megnéztem: 75k bruttó a 3 évről 5 év gari kibővítés X és T és W gépekre.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #75513 üzenetére
Pedig így van, tegnap este végigdugtostam az x200-at x220-at és x230-at és beza X200 után már beesett a dolog és az x230 is érezhetően zavartabb. Olcsóság rulez.
De látod, vérre mennek mindenhol az újabb sorozatokért, tehát fogyni meg fogy. Ez van, szerencsére előre fél évre be vagyok táblázva új gépekkel, nem áll fenn a veszélye, hogy kelljen saját gépet vennem
-
Tikakukac
titán
Na x230 vs x220.
Tök ugyanaz mindkettő. USB az ugye 30-nál win, billzet olyan amilyen, a trackpoint gombjai viszont jobbak, nagyobbak és finomabban kattannak. És ennyi, aki bemoddolja 20-as billzettel ugyanazt a gépet kapja kb.
Minőségben meg hát eléggé hasonló, nem nagyon tudnék különbséget tenni.
-
Tikakukac
titán
Na pörögjön a party.
Megjött az erősebb venti az x220-ba. Nincs gond, minden stimmel. Viszont csak 1 csavar megy bele, a többi máshol van. Némi szigszalag és okés. Szóval lehet majd ezzel is szenvedni.
Továbbá beaplikáltam az x230 billzetet az x220-ba. Szépen mutat, nagyon vicces. Az is, hogy minden műkszik, a spéci gombok, tehát delete, pg up-down és egyebek vannak megkutyulva, most fn+delete a thinklight.
Szóval szabad a vásár lehet majd moddolni romra ezeket is, már örülök neki, micsoda barkács lesz ezekkel.
-
Tikakukac
titán
Terjedelem kell, címszavak, X TP-kről regényeket írok ha kell, most jön még egy kijelző mod, lesz x220 vs x230 összehasonlítás (egyébként aki szerint hangosabb az x230 az jól tippelt én már tudom is, hogy a venti motorereje a ludas) szóval bővül a repertoár.
Ha meg kis insider infó kell, arra is itt vannak az emberek. Hajrá.
Kube: Vannak nagyon hülye vinyók. Van nálam 2 Acer egy zsír új meg egy 5 éves, a régi kattog, de jó, a mostani pedig kegyetlen lassú és sokat kerreg, de ez is jó. Van ilyen. Utóbbi főleg zavaró, mert nagyon keveset eszik és szinte áll a venti egész nap de ez a kerregés ez megöl.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #75271 üzenetére
Pedig ha krumplit is pucolna...atyaég, az milyen jó lenne.
-
Tikakukac
titán
válasz
Intruder2k5 #75251 üzenetére
Lenovo System update, ez kell neked.
-
Tikakukac
titán
Na lányok, jövő héten boldog tulaja leszek egy x230-nak IPS-el ofc.
Minden kiderül vagy beborul.
-
Tikakukac
titán
válasz
Mulderpapa #75232 üzenetére
Az alsó nyilván dugók sem stimmelnek. Felső rész a kérdés, mert most aztán beindul az ipari cserebeparty.
-
Tikakukac
titán
Szakmait kérdezek félve:
x220 és x230 fedlapokban valaki sejt különbséget? Kijelzők kopp egyformák, keret is esélyesen, zsanérban lehetne kis difi, de szerintem nincs és x200-x201 stílusban ezek 1 lyukra játszanak. Esélyesen rámegyek a témára csak na, előtte biztosabb akarok lenni.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Intruder2k5 #75169 üzenetére
Zsanérok imádnak kilazulni és lötyögni.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #75035 üzenetére
Oké, én adom a gépnek az ívet. Tehát excelben amiket művelek egy i5U-n lefutási ideje van, és ebből asztalin én nem 1-et nyomogatok, nem csoda ha 50 lappal 3 vinyós mentésnél kiakad a gép. Ez van, azért vettem pörögjön. Szerencsére azért ritka, de előidézhető.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #75033 üzenetére
Dehogy oldja, asztalin is be tud reccsenni, pedig ebből kijön pár T400.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest