- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Aktív témák
-
Bash
őstag
A topic-ot csak azért nem törlöm, hogy később elő lehessen venni, ha valaki röhögni akar.
A topicnyitónak pedig azt javaslom, ha érdemi információkra kíváncsi, akkor itt keresgéljen, kérdezgessen: [link]. -
[HUN]Zolee
őstag
válasz
Nagy_Matessz #13 üzenetére
sztem keresd elő az alaplapkönyvet (ha nem tudhsz angolul,akkor egy szótár se árt) és tanulmányozd a biost és a lapodat, hogy mit tud.
Amint tudod mit tud a lapod, gyere vissza és folytatjuk a tanulást -
Nagy_Matessz
aktív tag
válasz
[HUN]Zolee #12 üzenetére
egyetlen 256 ddr ram
memcsi most elsz amit Zolee mondott az igy van
NEm vágom ugy semennyire!
fogalmak már tisztulnak a fejemben de igy télleg teljesen uj -
[HUN]Zolee
őstag
srácok, bíztos hogy meg akarjátok gyilkoltatni vele a gépét?
utdom most jön hogy a ph azért van hogy segítsünk egymásnak, de ezt inkább nem kéne sztem.
Ahogy észrevettem a hozzászólásaiból, egyáltalán nincs semmi megalapozva a fejében, hogy biztosnágosan meg tudja csinálni. Nem azt mondom, hogy biztos hogy elrontja, csak hogy nagy rá az esélye Először tanulmányozza a biost alaposan, ismerje meg az alap dolgokat (fsb, időzítés, mem visszaosztás,feszültségek), és utánna kérjen segítséget, hogy melyiket mikor, hogyan használja. -
dev89
tag
válasz
Nagy_Matessz #10 üzenetére
Na akkor nincs elveszve hogy tuningolj! Szépen ötössével(5Mhz) emeld az FSB-t! Milyen memóid vannak(Mhz)? És ha tudod osszd vissza őket, hogy meg tudd keresni a proc végét! És próbáld meg fixálni az AGP/PCI slotokat!
-
dev89
tag
válasz
Nagy_Matessz #7 üzenetére
Hát én ennek a lapnak nem ismerem a biosát, de olyat kéne keresni: ahol tudsz FSB-t állítani, meg vcore-t és memória opciókat!
-
Nagy_Matessz
aktív tag
uhh hát Sisoftsandra azt mondja Biosra hogy too old! érted
kerestem bios updatet de csak 2002es találtam ehhez a vacakhoz! azzal meg nem sokat érnék el szerintem
Ja meg kérdés : tuning opciok?biosban hol ? én ilyet nem vettem észre de ha igy elondodm hogy hol keressem bootnál biosban akkor megnézem
-
dev89
tag
válasz
Nagy_Matessz #1 üzenetére
Tudni kéne, hogy milyen tuningopciók vannak a biosban! Szerintem ha a lap támogatja a tuningot és a memóriát is visszatudod osztani, akkor simán mennie kéne 2 - 2.2Ghz-en!
Több infóért és segítségért gyere a P4 proci tuning topicba én is ott szoktam lenni! -
Nagy_Matessz
aktív tag
hát azzal még nem! de mással sem
-
Gambit
őstag
válasz
Nagy_Matessz #1 üzenetére
Madzaggal próbáltad már?
-
Nagy_Matessz
aktív tag
SZiasztok! Van nekem egy jo régi Canyon 9BD2AS nevezetü alaplapm azon meg egy 1.5 Ghz procka
Kérdésem hogy hogyan tudnám huzni? A hütés rajta nemrég lett véve, elméletileg birja 3 ghz-ig.
AKi tud segitsen!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Suzuki topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Autós kamerák
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Asus B85M-Plus + I3-4130 Processzor
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest