- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
Az Aliplay vs Setup probléma miatt vissza tettem a MiFit 3..5.5 verziót. Most jelez hogy szeretne frissíteni. Gondolom nem kéne neki engedni mert újra ugyan az a hiba jönne elő. Van esetleg már a hibás MiFit helyett rendesen ( Aliplay mentesen ) működő verzió vagy még a hibás az utolsó?
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
acsati
aktív tag
MiFit-ben ez a Viselkedéscímkézés az micsoda pontosan? Mire jó, mit lehet vele rögzíteni? Nem nagyon találtam leírást róla.
Kép -
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Ma hazaértem kb 13:00-kor és jelzett az órám, hogy megszakadt a kapcsolat a telefonnal, mert a telefon a kocsiban maradt. Visszamentem a telefonért, majd egészen eddig a sz.gép előtt ültem. (ezt csak azért írtam, hogy 13:00-kor még biztosan működött az óra) Nem csináltam azóta semmit az órával (rá sem néztem), és most ezt mutatja, a MiFit nem tud csatlakozni és MiBand sem. Ezt a 2 programot használom már 5 hónapja minden gond nélkül. Van valakinek ötlete, hogy miért lett, ami lett és hogy mit kezdjek vele? Az óra nem reagál semmire, kikapcsolni sem tudom. Kb 1 percig nyomtam a gombját, de semmi. Ha megnyomom, akkor a háttérvilágítás bekapcsol, de kb 5 mp után elalszik és ennyi az össz reakció.Telefonon BT-t újraindítottam, sőt utána az egész telefont is, de semmi.
Köszönöm a válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
Jorgos01
tag
Szüntesd még a párosítást (választd le) a Mifit-ben és Bandage-ban egyaránt, majd párosítsd újra, úgy mint amikor először használatba vetted.
Hátha újra életre kel.
Esetleg még a telefonon egy cache partition-t is csinálhatsz, ártani biztos, hogy nem árt.[ Szerkesztve ]
Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
dioka7
senior tag
válasz szabacsik #8059 üzenetére
Ok, leválasztás megvan. Kimegy telefonról a párosítási kérelem, de az órán nem tudom elfogadni. Mintha nem érzékelne a kijelző. Hiába nyomok bármit, zöld pipa, vagy piros X, egyiket sem érzékeli. Levettem a fóliát is, de így sem. A gomb megnyomására visszalép, mintha elutasítanám a párosítást.
-
dioka7
senior tag
Töröltem a telefon BT menüjében a párosított eszközök közül az órát és most úgy néz ki, hogy jó lesz, csak a mai adatokat elfelejtette és állíthatok mindent be újra. (óralap, értesítések, stb) De legalább működik.
Valakinek ötlet, hogy ez mitől lehetett?
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
-
dioka7
senior tag
12.23 óta nem szinkronizáltam a bandage-al. Azóta felejtett el mindent, nem csak a mai adatokat. Illetve eltüntek az ékezetes karakterek is. És a gadget brigde-el nem hajlandó csatlakozni, ami azért gáz, mert azzal raktam fel annó az ékezeteket, amit így most nem tudom, mivel rakjak fel. Na mindegy küzdök tovább...
-
dioka7
senior tag
Miért nem csatlakozik a MiBandage-on és a MiFiten kívül egy app sem az órához? Sem a gadgetbrige, sem a notify. Mivel lehet még font-ot felrakni?
-
SzaboZE
addikt
Ha a gadgetbridge-et akarod használni, akkor a mifitet és bandage-t is válaszd le az óráról, mert ha fw frissítés közben beleszólnak, akkor tégla lesz az óra. Lehet, hogy ezért nem megy a GB, mert beleszól a mifit.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
dioka7
senior tag
válasz SzaboZE #8071 üzenetére
Értem, amit mondasz, de ez eddig nem volt probléma. 4-6 hetente szoktam óralapot cserélni, és az elmúlt fél évben mindig párhuzamosan futott a MiFit, a MiBandage és a Gadgetbridge (ez utóbbi, csak a számlap csere idejére, az első 2 állandóan fut). Na mindegy, mára eléggé felidegesített, majd holnap lehet, hoyg eljátszok vele. De ha valakinek van még program tippje, hogy mit próbáljak ki Font cseréhez az említetteken kívül, azt megköszönöm!
-
mgTerminator
veterán
Notify-vel felraktam az emoji fontot de csak vastagabbak lettek a betűk.... hogyan is kellene kinéznie?
-
szabacsik
őstag
válasz mgTerminator #8073 üzenetére
Hát úgy ha smile van az üzenetben akkor nem kérdő jel lesz helyette hanem a smile
/\____/\
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Páromnak most jött meg a Bip, de nincs Settings menüpont, ellenben van Alipay-es baromság.
Hogyan lehet ezt orvosolni?Az én Bip-emen erre nem volt szükség, ugyanúgy kintről rendeltem korábban.
Köszönöm!
-
mgTerminator
veterán
Valaki tudna segíteni emoji telepítésben? Egyszerűen nem jön össze sehogy sem...
-
acsati
aktív tag
Amúgy miért hiányzik sokaknak az Settings menü? Ezt nem szemrehányásként kérdezem, csak még új Bip tulajdonos vagyok és nekem is feltűnt, hogy frissítéskor eltűnt, de nem igazán hiányzik. Ki mire szokta azt használni?
-
GéBé
tag
Sziasztok!
Kedden vettem az órát, így gondoltam, hogy ideje meglátogatnom a fórumot
IOS-el használom, MI Fit applikációval. Első párosítás után frissített egy masszív 20 percet, 1.1.5.04 verzióval megyünk most immáron 4. napja. Minden funkció szépen ügyesen működik.
Kicsit hamar merül, kb 30%ot merült a 4 nap alatt, fél óránkénti pulzusméréssel és éjjel-nappali BT kapcsolattal (a telefon ott van mellettem az éjjeliszekrényen éjjel). Kicsit túrva a fórumot olvastam, hogy a másodperces watchface tudja meríteni, ezt tegnap este lecseréltem egy perc-esre, kíváncsi leszek, hogy javul-e az akksiidő.
Amúgy meglepő módon pl a gyári IOS levelezés értesítése is átjön, illetve az Apple egészség APP-al is szó nélkül párosodott és veszi is az adatokat szépen folyamatosan.
Egyedül azt bántam meg, hogy szürkét vettem, de már be is rendeltem fekete szíjat és sárga keretet -
DaDa
senior tag
Javulni fog, nem is kicsit. A másodperces WF nagyon de nagyon meríti. A 30 perces Pulzus is tudja, mert sok esetben hektikus az a 30 perc és sűrűbben méri.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
internetezoo
senior tag
Jött a fólia, de használhatatlan mert nem jön le a segédragasztó cetli. Ha leszedem azt csak kaparva lehet és gyűrött lesz. Más is járt így?
update: néztem videót, mindent jól csináltam, Az enyémről hiányzik a harmadik köztes réteg.
[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
Amíg teszteled az akkut javaslom kapcsold ki a pulzus mérést teljesen. A következő töltés után bírni kéne min. 30 napig pulzus nélkül.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
pumsz
tag
Sziasztok! Segítségetekre szorulok óra csatlakoztatásával kapcsolatban. Eddig egy androidos telón használtam, most iOS-hez szeretném párosítani. Az androidoson szétkapcsoltam a mifitben. iOS-re letöltöttem a mifitet, de valamiért nem találja az órát. Miután szétkapcsoltam az androiddal az órán megjelent a telefon és óra piktogram. Mit csinálok rosszul? Köszi!
-
baandii
senior tag
sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne hogy pl viber értesítésnél amikor megjelenik a szöveg akkor az ékezetes betűk helyén kérdőjelek vannak...erre mi a megoldás?
-
jopika
tag
Nekem nem mutat semmit ha hívnak . Ez más appal elérhető mert nekem ez a lényeg a sok hívas miatt
„Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest