-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Watchface szerkesztés ügyben kérnék egy kis segítséget:
Csináltam ezt az analógot úgy, hogy amikor nem világít, akkor csak az órát látom, meg a bluetooth kapcsolatot, amikor meg világít, akkor a többi infót. Legalábbis ez lett volna a cél, viszont nem jöttem rá, hogy hova és hogyan kell helyezzem a lock ikont helyettesítő képet, hogy legfölülre kerüljön.És ajándék, hátha valaki örül neki, megcsináltam a hét napjait két betűtípussal magyarul.
[ Szerkesztve ]
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
detroitrw
addikt
válasz Dexter68 #4104 üzenetére
hogy legfelülre kerüljön?
ezt nem értemmás:
a %-os kijelzőt úgy is meg lehet oldani hogy jobbra rendezed az értékeket, úgy szerintem jobban néz ki a % melletti kiírás (nincs a % és az érték között szünet akkor se ha nem 100-on van)(#4105) hjozsi:
ezt szedd le
5b48ea13ae35e_13072018[ Szerkesztve ]
-
Dexter68
addikt
válasz detroitrw #4106 üzenetére
Úgy értem, hogy legfelülre kerüljön, hogy takarjon le mindent, amikor lezár az óra. Most egy pár dolog kilátszik, mivel egy magasabban lévő rétegként helyezkedik el.
Köszi, a %-ot megnézem, engem is zavar, csak nem tudtam, hogy van ilyen lehetőségArculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
tian22
újonc
válasz nylontacsko #4103 üzenetére
Már feltettem az újat is ahol a hónap/nap van Köszi még1x Detroit
-
Dexter68
addikt
igazából csak a dátumot takarja le a bal felső sarokban... a battery érték, a napocska, meg a hőmérsékletek mind látszanak.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
jan herz
tag
válasz HGTimber #4078 üzenetére
Szerintem fw bug, holnap megpróbálom az előzőre downgradelni, (még utána olvasok,egyáltalán lehet-e) amivel még működött...
Am. nekem teljesen bevált a félkövér, nagy betűtípus: végre kényelmesen -és ékezethelyesen! - olvasható minden. Érdemes lenne az összefoglalóba is belinkelni...!
[ Szerkesztve ]
-
Petyka3
aktív tag
Sziasztok! Fóliát a kijelzőre milyet ajánlanátok?
-
gyemipapa
senior tag
válasz Petyka3 #4113 üzenetére
Minek? Gorilla glass üveg, nem karcolódik, (fél éve használom éjjel-nappal, egy hajszálkarc sincs rajta).
Ha meg odavágod, a fólia sem segít.
Ilyenkor mindíg szegény nagyanyám jut eszembe, aki a gyönyörű perzsaszőnyegére védőszőnyeget tett, hogy megóvja, a védőszőnyegre meg újságpapírt, hogy az se koszolódjon. Így csak a lényeg nem látszott.
Persze van olyan ismerősöm is, aki a tv távirányítót is folpackkal tekeri be, hogy kímélje.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
jan herz
tag
Néhány próbálkozás után sikerült a „downgrade", most jól működik az időjárás is Notify alól.
Ezt a miui.hu-s hozzászólást használtam fel: [link]
Csak óvatosan, nekem egyszer pár napra sikerült a mókolással téglásítanom az órámat (lányom javaslatára hűtőbe tettem, így 3 nap alatt sikerült lemerítenem, de az a pár nap! )
Néhány fotó a magyar, big, bold betűtípusról használat közben:
ui.: legközelebb kevésbé napsütötte helyen fotózok, durván látszik minden maszat
-
blod001
tag
Gadgetbridge-be hogy lehet unpair-elni az eszközt? Simán disconnect aztán törlöm? Felraktam az ékezetes betűkészletet, de nem akarom tovább mókolni az órát, így tökéletes.
-
jan herz
tag
Innen tudd leszedni, és az összefoglalóban írt módon tudod telepíteni....
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz gyemipapa #4118 üzenetére
Azért azt nem mondanám hogy nem karcolódik. Fél éve van nekem is, ha nagyon úgy fordítom a fény felé, akkor látszódik 1-2 karc(ocska). Szóval előfordulhat.
Amin inkább látni a használat nyomait, az a műanyagház.(Ettől függetlenül én sem raknék rá fóliát a 2,5D miatt)
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
gyemipapa
senior tag
Köszönjük, én is már egy hete használom, sokkal olvashatóbb!
Innen már csak egy lépés lenne, már ha ez programozásilag lehetséges, hogy a betűk méretét is lehetne növelni. De ne legyünk telhetetlenek, bár egy-két hónapja még a bold is elképzelhetetlennek tűnt.[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Tarantula33
tag
Üdv! Vízállóság teszt megvolt, megfürdettem a Tiszában, 1.5m mélységet simán bírja. Maximálisan elégedett vagyok vele.
Huawei P30 pro
-
nylontacsko
senior tag
válasz Tarantula33 #4129 üzenetére
Igazán nem kötözködni szeretnék, de IP68 esetén ez alap és el is várható.
Ebben az lenne az igazi "hír", ha beázott volna
- Béke! -"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
Upo
addikt
válasz jan herz #4123 üzenetére
Kipróbáltam ezt a bold fontot, de tevékenység alatt kilóg a szöveg a képernyőről, nem fér be. Az óra a felső sarokban viszont nem ezzel van írva, nem lett nagyobb. Ment vissza a régi ékezetes.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz nylontacsko #4130 üzenetére
Nem lenne "hír". Már többször kitárgyaltuk, az úszás nem ugyanaz mint az ip68-ban levő statikus teszt.
A gyártó azt írja hogy ne vidd úszni mert nem arra tervezték, számos eset van akiknek beázott úszás közben. Van olyan is akinek nem (még nem, a beázósok is bírták egy ideig).
Ennek fényében mindenki azt csinál a sajátjával amit akar.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Dr.NX
addikt
válasz Tarantula33 #4129 üzenetére
Ha mégis jutott be víz, az nem feltétlenül fogja egyből tönkretenni. Ha peched van, szépen lassan elkorrodálja.
Elfogadom a sütiket.
-
Petyka3
aktív tag
válasz nylontacsko #4130 üzenetére
De van egy lyuk, a tokozás felső részén, a szíjjal egy vonalban. Ott nem megy be a víz?
-
gyemipapa
senior tag
Én például sose értettem, miért kell órában zuhanyozni, fürdeni, közben is nézegetjük, hány perce pancsolunk? Én pl. éjjel-nappal hordom, de fürdéskor inkább leveszem, nem kockáztatom, hogy pl. egy ragasztási hiba miatt beázzon és tönkre menjen, nem egy ilyen esetről olvashattunk itt a fórumon is, aztán ha garit próbálnánk érvényesíteni, bizonyítsuk be, hogy nem mélytengeri búvárkodástól vagy sima úszástól ázott be, amit szintén nem ajánl a gyártó.
(Karcsapáskor ugyebár lényegesen nagyobb víznyomás éri, mint simán vízbe merítésnél.)Ha meg nem garis, pláne minek kockáztatni, hacsak valakinek nem megy olyan jól, hogy 15-20 ezer forint a kukába nem számít. )
[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Dexter68
addikt
válasz detroitrw #4106 üzenetére
Most a MOJA final 1-gyel kísérleteztem. Kicsomagoltam, lecseréltem a hét napjait, visszacsomagoltam és a lock alól máris "kibújtak" az időjárás adatok... Mi lehet a gond?
-
nokia3650365
aktív tag
[link]Sziasztok
Valaki nem tudná leszedni a pulzust meg a lépésszámlálót erről a faceről?
Csak óra dátumot szeretnék látni.
Előre is köszön szépen a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
válasz nokia3650365 #4140 üzenetére
Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
válasz nylontacsko #4137 üzenetére
Az IP68 nem a legmagasabb vízállósági kategória, órák esetében ezek lennének:
https://en.wikipedia.org/wiki/Water_Resistant_mark#Water_resistance_classification
Semmi érdekem nem fűződik ahhoz, hogy meggyőzzek bárkit is bármiről, szóval csatlakozom Upo-hoz, mindenki azt csinál az órájával, amit akar.
Persze minden vélemény értékes, de statisztikát úgysem fogunk tudni csinálni abból, hogy pár ember beírogatja, hogy nekem beázott, nekem meg nem.Elfogadom a sütiket.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
DND-vel szenvedek, hiába kapcsolom "auto"-ra, így is rezeg, ha nincs rajtam. Marha bosszantó erre kelni, hogy irgalmatlanul rezeg valami az asztalon. Van tippetek? Azt akarom, hogy ha nincs rajtam az óra, akkor ne rezegjen nekem semmit.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Gloob
addikt
válasz TheProb #4146 üzenetére
A bt ki- bekapcsolását meg lehet oldani automatizáló programokkal is, sót a xiaomik tudják ezt külső program nélkül is, de más telefok is vannak, amik tudják. Próbáld ki a MiBandage alkalmazást, elég jól beállítható a DND mód rajt.
Más: ezeket a számlapokat mivel lehet szerkeszteni?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
xedos
addikt
Na, volt tesztelve az óra vízben.
Többször úsztam vele medencében, de nem merültem le vele. Rendben van.
Azután elfelejtettem levenni a tengerben is... Max fél méter mélységben volt és úszás.
Nálam kibírta. Sőt sétára állítva lépést számolt, pulzust mért és a GPS is dolgozott - csak mint érdekesség.
Ettől függetlenül, mindenki saját felelősségére használja vízben. -
Dr.NX
addikt
Elfogadom a sütiket.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest