- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
gti16v
őstag
Nekem volt Honor,Samsung,Huawei,xiaomi órám.
Messze ezzel vagyok legelégedettebb.(pw1)Igaz , kompromisszum kell a töltés miatt ( este munka után töltöm otthon elalvás előtt,),nem tetszenek az óra skinek, és kicsi szerintem nekem a kijelző.
De ez mind nem érdekel,mert annyi minden jobban tetszik benne,mint a fent említett korábbi óráimban.
[ Szerkesztve ]
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
roli543
őstag
válasz gattolino #25 üzenetére
Ember, miétrt nem vagy képes megérteni, hogy valaki kihasználja ezeket a kütyüket?
Vettük, te nem, sőt ördögtől való, meg gonosz marketing. Ezzel semmi baj. De az miért fáj neked, ha valaki elégedetten használja?
Szar életed lehet.Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
gattolino
senior tag
-
roli543
őstag
válasz gattolino #14 üzenetére
Mit hitetnek el, hogy egy olyan eszköz van a karomon, ami monitoroz? Segített a fogyásban, a sportolasban, aktiv életmódot folytatok, számomra elengedhetetlen ez az eszköz. És nem mellesleg a telefonom nélkül is van értelme.
oké, neked nem kell, de ne nézzük már le azokat az embereket, akik használják, meg ne dobálozzunk már olyanokkal, hogy csak reklám… ez nem az óvoda, hanem egy tech fórum.Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
nozs23
addikt
válasz gattolino #20 üzenetére
Ok, én csak arra reagáltam, hogy sosem fogják leváltani a klasszikus órákat. Annak idején ugyanezt mondták a billentyűzetes telefonokra. Meg a kompakt fényképezőkre és miegymásra. Mindet bedarálta a smartphone.
Attól meg nem leszel sem hülyébb, sem okosabb, hogy milyen órát használsz. -
TechMagneTic
tag
válasz gattolino #12 üzenetére
Ilyenkor csak azon gondolozom, hogy jelen esetben mit csinálsz egy okosóra hír alatti hozzászólásoknál??? Rendkívül furcsa esetek egyike... és rendkívül fontos volt ez tudatni a fórumtársakkal, hogy neked nincs és nem is kell meg különben is felesleges.... komolyan ez a fórum is kezd olyan szintű lenni mint egy random facebook hír alatti idióták serege aki veszekszik a semmiről. "Ez jó film volt" >"Nem volt az" > "De jó volt"
-
gattolino
senior tag
Hát ezerszer inkább vennék egy swiss órát mint egy ilyen okos valamit.
Én mindenből szeretném csökkenteni az öko lábnyomomat. Elég egy okostelefon, meg 1 laptop. Az emberek úgyis kezdenek elhülyülni, egyre kényelmesebbé válni, már mindenre okos valamit akarnak kiadni. Hányni tudokVivo X90 Pro Plus
-
Mustaros
aktív tag
válasz Vinczenzo #11 üzenetére
A tesztek szerint drága ilyen tudással, fosh akku, gondolom ha el akarod adni valamiért akkor meg egy fabatkát se fog érni.. (a vételárhoz képest).
Jah meg utazzak ki Bécsbe, hogy vehessek egy ilyet, ha már a csöves google nem képes a balkánon egy boltot létrehozni, garancia emiatt ismét csak egy nyűg. -
Ricardo
titán
válasz Vinczenzo #11 üzenetére
Már 24 órát is kibír ha van AOD. Bámulatos.
Ha ezen felül használod is (sok értesítés, esetleg meló után elmész edzeni, futni, sétálni), akkor már napközben tölteni kell?
2. generáció, és széleskörű elérhetőség ide vagy oda, az ilyen kütyük számomra tech demók maradnak, amik azt mutatják meg hogy az adott gyártó ilyet is tud. A mindennapi használatuk ilyen üzemidővel, felejthető.
"Magyarországon ennyire hülyülnek az emberek? "
Ha úgy érted úgy érted nem nem akarnak 150 ezerért naponta kétszer tölteni egy eszközt aminek pont az lenne a lényege hogy szinte folyamatosan az ember kezén legyen, akkor lehet.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Pfejj, de gusztustalan ára lett. A PPI csökkentésről pedig az a bizonyos végtermék és a kaktusz esete jut eszembe. Elképesztő az egész; revolúció a teljesítményben, evolúció az árban. Na, idén se váltok pixelre, jó lesz az az Amazfit GTR3 továbbra is.
[ Szerkesztve ]
-
nozs23
addikt
válasz gattolino #12 üzenetére
Nem kell és sosem fogják leváltani a hagyományos órákat.
Apple now sells more watches than the entire Swiss watch industry
- 2020Szerintem amúgy érthető ha valaki értelmetlennek tartja. Nekem van értelme. Rengeteg szituációban otthon tudom hagyni a telefonomat, mert van egy LTE órám, amin tudok hívást fogadni, vagy reagálni fontosabb értesítésekre. Én pl. a wifi only változatnak sokkal kevesebb hasznát venném.
-
-
gattolino
senior tag
Mióta bejöttek ezek az okosórák nem változott a véleményem. Nem kell és sosem fogják leváltani a hagyományos órákat. Azok még képviseltek valamit. Ezek csak divatcuccok
Vivo X90 Pro Plus
-
Vinczenzo
csendes tag
Itt egy valaki elkezdi a hülyeséget és mindenki folytatja. Milyen demo készülék? Nem tudom, hogy mióta számít demonak egy 2. generációs készülék, de még az első sem számít annak, főleg hogy mindenki számára elérhető és nem csak a fejlesztőknek. Talán a foldnál lehetett ezt mondani az elsőnél, de ott sem mert azt is bárki megvehette. Apple VRnál jogosan lehet azt mondani, mert nem mindenki számára elérhető.
Apple Watch sima 190ezer és a celluar 240ezer, hat tényleg olyan árba vannak egyszinten? Pixel watch sima 150 és celkuar 190ezer. Magyarországon ennyire hülyülnek az emberek? -
Mustaros
aktív tag
Ez ennyiért nagyon gáz..
Apple watch árba adni egy demo terméket kicsit se felelőtlen. -
juuzer
addikt
Mondjuk az Apple Watch 18 órás "all day battery"-jénél még mindig jobb. Egyedül azt sajnálom, hogy a kávát nemigen csökkentették a kijelző körül. (Legalábbis a keynote-ban semmi sem utalt rá.)
Vamos a la playa.
-
Ricardo
titán
Ezen az áron ilyen üzemidővel maximum demo ( ilyet is tudunk)készülék.
-
maaatyi
csendes tag
Szép és jó. Július óta vár áll a szekrényben a halott PW1, mert a Google Support 30 napig ül minden válaszon. Szeptember végén arra kértek, hogy a budapesti helyett küldjek EU-s címet Értem, nincs szerviz náluk, de küldjenek már egy cserét.
-
prolad
addikt
Jó még mindig ez a dizájn, de magamat ismerve hamar berepedne az üveg. A 24 óra meg inkább legyen 24 nap.
-
jUUh
addikt
60-ért vettem "használtan" a PW1-et, annyit is ér egyelőre. Szvsz a 2-es se ér meg ennyit.
Samsung Galaxy S23+
-
sajo13
senior tag
Kicsit gagyi kínai óra feelingje van ennek a lekerekített kijelzőnek, de ettől függetlenül a Google mindent belepakolt, amit tudott. Még akár hasznos is lehetne, ha nem 24 órát bírna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iOS alkalmazások
- Autós kamerák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Eladó Fossil Gen 6 Hybrid
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
- Apple Watch S10 46mm, Titanium Black,Cellular, Modern pánttal! 2 év gyári gari+ 2 év Apple Care+
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest