- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Más kérdés, hogy a jog ismeri a szóbeli megállapodás/szerződéskötés fogalmát is
Nem akarlak elszomorítani, de ha te beperled a kereskedőt, mondván szóban ezt mondta, és mást teljesített, és erről lenne felvételed, a bíróság nem ítélne neked, legaklábbis nem egyértelműen. Ez is tapasztalat, még ha nem is közvetlen tapasztalat, de másik cégnél van ilyen irányú tapasztalat. Úgyhogy én erre továbbra sem alapoznék, csak az írásosra. -
Shyciii
veterán
Persze hogy jól jöhet, de attól hogy felveszed nem változott volna semmi. Én is futottam bele már ilyenbe, hogy egy cég mit ígért, és máshogy volt. Névre is meg tudtam mondani ki volt. Mi volt a válasz? A kolléga rosszuil tudta, vagy megváltozott azóta az ár blablabla. Ezerféle okot lehet mondani, vagyis hajadra lehet kenni, hogy te felvetted telefonon. A te példádra különösen érvényes, hogy bármi amit megmondanak, vagy megállapodtok, az csak írásban, sehogy máshogy.
-
Shyciii
veterán
Ideje lenne, hogy súlya/következménye legyen az emberek szavainak.
Ettől miért lenne súlya, és következménye? Hány ilyen példát láttunk már a politikában, v agy hétköznapokban is, vagy munkahelyi megbeszéléseken, és mégse volt se súlya, se következménye.
Erre mondják, hogy a szó elszáll, az írás megmarad. Ami nincs írásban foglalva, az nem ér semmit, lásd üzleti élet, vagy szimpla megállapodások, stb.
Attól hogy te felveszel bármilyen beszélgetést, attól nem fog tágabb értelemben megváltozni a világ, de közelebbi értelemben az ember sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ulefone Armor 21 256GB/8GB RAM (Fekete)
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő