- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Molydeus
őstag
válasz
Synthwave #27 üzenetére
Részemről csak mély, nem thock. Utóbbi nekem egy erősen uniformizált hang, a mélyekhez inkább nem használok szivacsot.
De amúgy értem és elfogadom, hogy nem mindenkinek a mély kopogás a célja. Mostanában sikerült olyan magas hangú hibridet barkácsolnom, ami tetszett, csak sajnos long pole-lal, ami továbbra sem nekem való.Ezeknél ne nagyon akarj flexet...
Vagy csak amolyan törpe módszerrel "Nem illik bele? Hajlítsd meg! Nem hajlik? Törd meg!"M.
-
Molydeus
őstag
Vagy eleve fekete és akkor már nylon házas switchet rakni bele és akkor több legyet ütsz egy csapásra. Javítasz a hangprofilon, teljesen kiiktatod az RGB-t és nem is olyan feltűnő a kilátszó kapcsolóház, mint, mint egy átlátszó PC tetejű kapcsolóval.
Nekem a GMMK TKL utolsó verziója ilyen volt, a mindenféle modokkal együtt sikerült a floating design szinte összes hátrányát kiiktatni, a merev építést nyilván nem lehetett.M.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest