Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz xavix13 #8473 üzenetére

    Al'Akir: hát igen, nem a legjobb legend, de 5 manáért még overloaddal is OP lenne. Mint ahogy 4 dmg-vel is.

    Szerintem még várj vele pár meccset, és ha utána se lesz olyan, hogy vert helyzetből tudtál nyerni vele, akkor törd.

    Cairne: előbb ki tudsz vele jönni, de egy silence ennek is fáj :)

    Cenarius: nagyon jó legend, bár 1 körrel később tudsz vele kijönni (kivéve ha kézben van 1-2 innervate ;] ). Szerintem fordításra jobb kártya, és mivel választási lehetőség is van benne, ezért univerzálisabb. No meg a silence se fáj neki.

    Sylvanas: én továbbra sem nagyon látom a nerf óta, de tényleg nem rossz. Kérdés, hogy tud-e meccset hozni.

    Ysera: nagyon lassú. Eleve nem tudod kitenni, ha törődni kell a boarddal, mert abban a körben másra nincs mana. Tehát akkor teszed le, amikor már amúgy is nyerésben vagy / nincs semmi a boardon. Ezután meg kell várni 1 kört, hogy használhasd az első általa adott kártyát, ami még lassabbá teszi, és egyszerűen túl sok a rush deck. Ettől függetlenül jó legend, az elhúzódó meccsekre ideális, de csak néhány class tudja hatékonyan használni.

    Leeroy: személyes kedvencem, főleg rugó deckben. Ha nincs sok rush decked, akkor viszont felejtős.

    Epic, rare craftok: ha nagyon sok lap hiányzik még, akkor rövid távon jobban járnál velük. Viszont ha napi 1 paklit tudsz bontani, akkor ezek sokkal előbb meglesznek, mint a legendek, és utána már csak negyed dustért tudod majd betörni azokat, amik megvannak. Szóval ha hosszú távra tervezel, akkor legendet gyárts belőle vagy hagyd meg Al'Akir-t / ha rövid távra tervezel illetve lassan jönnek a paklik, akkor gyárts belőle néhány epicet, raret.

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák