Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz micafighter #71107 üzenetére

    Szerintem a HS-nek a következő előnyei vannak a többi játékkal szemben (ha leszámítom a korábbi indulást és hogy a Blizzard nagy név, ezek nyilvánvaló előnyök), nem "hc" szemszögből, hanem hogy minél szélesebb játékosbázist meg tudjon szólítani (értsd: minél népszerűbb legyen):
    1. Kiforrott, könnyen kezelhető, átlátható és egyértelmű UI (amin igen, rontott a +9 deckslot, de nyilván ez egy szükséges / vállalható kompromisszum)
    2. Semleges grafika (nem animés vonal, mint a Shadowverse, nem darkos mint a Gwent)
    3. Gyors játékmenet. Itt gondolok arra is, hogy nem tart sokáig egy meccs, de gondolok arra is, hogy a saját körödben nem kell várni a másikra (majd kipróbálom, de itt vállalható kompromisszumnak tűnik a Legends megoldása).
    4. Van mobil kliens. Illetve az előző pontnak van egy olyan hozadéka is, hogy könnyen játszható "multitaskolva". Ellenfél körében nem kell figyelned, saját körödet gyorsan le tudod rendezni. Emiatt nagyon alkalmas lesz mobil játéknak is (pl. Eternalnak hiába lenne mobil kliense, nem lenne túl népszerű szerintem, nagyrészt PC-n játszanának az emberek).
    5. A sok RNG-nek köszönhetően annak is lehet sikerélménye, akinek amúgy köze nincs a játékhoz (nyilván ez hc szemszögből kifejezetten hátrány)

    Amíg a fentieket nem hozza egy másik játék, addig esélye se lesz a HS népszerűségére (félreértés ne essék, ettől még lehet egy játék sikeres, HC-knak jobban fekvő, HS-nél izgalmasabb, stb.). Ha mindezt hozza, akkor már csak a sok éves megszokással és a Blizzarddal kell megküzdenie... :)

Új hozzászólás Aktív témák