Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    A Yogg-hoz hasonló lapok azért kerülhetnek be a játékba, mert legalább 10 manáért csinálnak is valamit. És azért 1 control paklival, ha nehezen is, de el lehet húzni a 10. körig. Ott pedig csak és kizárólag az ment meg, ha eltünteted a random rák pakli boardját. Lehet bárminek nevezni a zoo-t midrange huntert, de a dragon warriort is ide sorolnám. Ezek a paklik mind oncurve nobrainer deckkek, amikkel lehet grindolni, mert rosszesetben 7-8. körre dől csak el a meccs. Ha meg mákod van jön a T5-6 Lethal. Yogg pont azért népszerű a control paklikban is, mert az ilyen szemét ellen "tisztességes" megoldásokkal nem lehet harcolni.

    Ez pedig a devek hibája... Ameddig fossák a jó early game lapokat az eleve gyors kasztoknak addig nincs miről beszélni. Mikor kapott utoljára a priest jó 2-3 droppot ? Ja, hogy amikor kiadták a Naxx-ot 2 éve... Classic óta 0 kreativitás van a lapokban, ott voltak érdekes mechanikák, azóta csak vergődnek.

    Mármint mikor kaptunk Jarraxus -hoz hasonló lapot ? De ide sorolhatnám még Antonidast, Tiriont, Cenariust meg úgy általánosságban majdnem az összes classic legendet.
    Mostanában kiadnak olyan lapokat, amik már önmagukban csak fillernek vannak tervezve. Classic-ban is volt 1-2 ilyen, de nem túl sok.

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák