Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz saen #56170 üzenetére

    Emlékszem milyen izgalmas volt. Amikor Trump Control Warriorral ment a Patron ellen. Kiszámolta mi lehet a max dmg amit 1 körben arcba kaphat... Több lehetősége nem volt a Patron decknek, mert a válaszok mind ott voltak ellene kézben. A dolog érdekessége, hogy 70+ DMG ment arcba, mert elszámolt 1-2 DMG-t valahol.

    Konkrétan muszáj volt nerfelni a warsong-ot, (sajnos) mivel nagyon limitálta a később kiadott 2/3 attack-os minionokat. Mennyire lenne OP a mostani metában, hogy ha a Bloodhuf azonnal tudna támadni...

    Szóval én is örülök a nerfnek, pedig szerettem a paklival játszani. Nyilván tökéletesen nem ment, mert annyit nem HS-ezek, ami ehhez kellene. De tudtam vele haladni Ladderen. Különben a TGT-s időkban a Priest is tökéletesen counterelte a Lightbomb miatt. Más kérdés, hogy már akkor sem játszotta senki a kasztot.

    Egyébként ki mivel halad a mostani metában ?
    Nekem most a Beast druid tudott winstreak-et összehozni. Elég OP tempó játékot lehet vele tolni. Kedvencem a T1 Raven + Livingroots + Innervate + PoW volt. :DDD

    Szerk.: Talátam 1 Bugot a játékban !!! Mage-nél én le tudom craftolni Medivh's Valet-et.... Amit a mostani szárnyban kapnánk meg elvileg. (nem golden verzióra gondolok természetesen...)

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák