Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz h3lios #43391 üzenetére

    Azzal egyetértek, hogy a Freeze Mage annyira nem jó mászásra, mert T10 előtt ritkán nyer, így hosszúak a meccsek, de hogy ne lenne jó a metába az azért erős, mivel Tier 2-es deckről van szó. Jó eséllyel veri a secret és mid paladint (ha egyszer oda a boardja, akkor szinte nem tud sebezni), zoolockot, priestet, roguet, és jelenleg kevesen játsszák a hard counternek számító CW-t. (Ok, az agro Shaman is beveri, és abból most sok van, de hát ezért nem Tier 1 a Frezze Mage.)

    Ajánlom nézz vissza 1-2 felvett streamet (pl ThijsNL), és minden lépése előtt nyomj egy pause-t és találd ki, hogy mi lenne szerinted a jó lépés. Ha nem azt lépted, amit Thijs, akkor 95%, hogy nem jól döntöttél, és nem jól játszod a decket.

    Egy deck (főleg control jellegű deck) kitanulásánál nem az a nehéz, hogy a triviális játékokat felismerd, azaz hogy full board ellen Doomsayer + Frost Nova a jó játék, hanem az is, hogy ha nincsenek ezek a lapok a kezedben, akkor mihez lehet kezdeni, illetve, hogy tudd, hogy mi várható az ellenféltől a következő 2-3 körben, és hogy arra te hogy fogsz tudni akkor reagálni.

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák