Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz whitezo88 #43103 üzenetére

    11 óra meló után hazaérek 9 - re, fog a tököm még este 10 óra után 40 dust-ért küzdeni még 1 spideres brawl-ban, mert épp összeomlik a szerver. Hozzáteszem, hogy szabad napokon még szarabb lesz, mert másnap adott esetben meló. Gyakorlatilag mindenkivel kib.sztak akik nem NA szerveren játszanak.

    De nem is értem, hogy ekkora bevétellel hogy lehetnek ennyire kritikán aluliak a szerverek. Én továbbra is csak azt tudom mondani, hogy CS:GO-n nevelkedtem az elmúlt 2 évben. Ott még csak hasonló failra sem volt példa. Volt, hogy nagy update után összecsuklottak a szerverek (piacon megőrültek az emberek). Mindez tartott fél óráig. Utána minden rendben volt. És világszerte egyszerre van update. Ha egy ilyet meglépne a Blizz leolvadna a fél szerverpark. Egy ekkora cég nevetségessé teszi magát ezzel az amatőr hozzáállással.

    Ez olyan lenne, mintha én az mondanám az ügyfélnek, hogy tök király kötünk 1 új szerződést és majd 1 hét múlva be is aktiváljuk, de ne aggódj, addigra biztos nem fog semmi összecsuklani, addigra tuti jó lesz. :D Ha minden szolgáltató / cég így működne már rég visszakerültünk volna a kőkorszakba. Egyetlen rohadt nagy szerencséjük van, hogy nincs konkurencia. Ha lenne már rég kikaptak volna / jelentősen kevesebb lenne a bevételük, mert valamit vissza is kellene forgatni.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák