Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android Autót minden mobilra!
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
telleg koszi, most mar kezdek lassan megnyugodni, talan megsincs baja neki.amugy a barkacsra mar raprobaltam, meg majd szerzek hozza egy kis elektros-langesz supportot, es asszem valahogy megcsinalom majd.amugy meg meg elugrok az arcu haveromhoz es megnezem , neki tenyleg mukodik e (mert hogy mond amit akar, en hiszem ha latom) es ha nem akkor nagyon kapni fog tolem
szoval, koszi , asszem ennyi a lenyeg.... -
bogingrol
aktív tag
hat...nem tom.nekem azelott volt egy kt3ultra2r-em. igaz azon nem sta/pata raid volt keverve, csak pata, de azon pl villogott.a havernak ugyanez az alaplapja van, ugyanugy a raid-be kotve hasznalja (ez tuti mert en raktam neki ossze) es igaz hogy nem emlekszem nala mukszik e vagy nem, de o azt mondja (hangsuly azon hogy O MONDJA) hogy neki villog.es hat az igaz hogy gyik vagyok en is a dologban, mert nem emlekszem ra hogy az enyem mukodott e , csak ugy tunik,.amugy nem tom ilyen dolgok fordulhatnak e elo vagy normalisak e de pl cd-t ha rakok be akkor neh-neha rendessen folvillan amig porgeti a cd-t, es utana megen csak a halvany pislogas van...szal ertitek...nem ertem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Asus Strix Z270F GAMING eladó! OEM
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
szoval, koszi , asszem ennyi a lenyeg....