- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
Digitalpimp #58603 üzenetére
Szia és köszönöm!
Valamiért nem láttam, hogy írtál pedig ránéztem párszor miközben dolgoztam. Igen, alaposabban megnézve a fűtőszálat rögzíti. Visszahajlítottam, remélem jól lesz,
Mitől nyílhatott ki? -
rlazol
veterán
Sziasztok!
Öreg, de eddig jól működő Whirlpool felültöltős mosógépem tegnap este mosás közben megállt. alaposabban ránézve kiderült, hogy a dobja megszorult. Mivel tele van vízzel és ruhával nem akartam a szerelőmre várni, ma reggel szétszedtem. Mint kiderült, menet közben kinyílt a a dob ajtaja és az egyik ruha beszorult, illetve beakadt egy kampóba, ami az üstön belül, a főtőszál környékén van. Kiszabadítottam, megoldottam, de az a kampó zavar. El van deformálódva és félek, megismétlődik a baleset. Mi ez a kampó? El lehet távolítani? Hogy lehet kiegyenesíteni, hozzáférni?
Köszönöm a segítséget!
-
-
rlazol
veterán
válasz
szakalistvan #43578 üzenetére
Ez szerelőnek hangzik.
Kilukadhatott spontán az állás közben?
Közben azt is megfigyeltem, hogy mosás után a gép belseje is csurom víz. -
rlazol
veterán
Sziasztok!
Másfél éve van a birtokomban egy Whirpool AWT 2284/1-800 típusú mosógép. Öreg darab, de eddig rendben tette a dolgát. A fürdőszobafelújítás idejére, kb 1 hónapra kikötöttük és egy másik szobában állt. Ma visszaállítottam szolgálatba és azt látom, hogy ereszt. A program második felében, alkalmanként kb 1-1,5 liter víz folyik ki. A be- és kivezető csövek környéke csontszáraz.
Mosógépszerelőt hívjak vagy van valami tipp, hogy lehetne ezt megszünteni házilag?
minden ötletet nagyon köszönök előre is!
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
Két személyes konyhába, kizárólag mosgatáshoz mekkora villanybojlert érdemes venni, öt liter elég? Gondolom a 10es se elég folyóvizes mosogatáshoz...
szerk.: egyes típusokhoz adnak csaptelepet, de én keverőcsaposat szeretnék, le lehet cserélni?
köszi!
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
Konyhafelújítás előtt, tervezési szakaszban.
Tekintve, hogy a konyha kicsi, A legjobb megoldásnak helykihasználás szempontjából az tűnik, ha vennék egy Candy Trio-t.
Ismeri valaki? vélemények?
Nem találtam más gyártónál hasonló "minikonyhát" - ti ismertek, tudtok javasolni ilyet?
Esetleg használtan nincs eladó?Ugyanide keresnék egy max 82 cm magas hűtőszekrényt, ha esetleg erre tudna valaki javasolni.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest