- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
Értem, én sem használom akkor. Viszont van egy olyan dolog, hogy 5 channel stereo. Ha ebben az üzemmódban adok az erősítőnek DTS-t vagy DolbyDigital-t akkor az 6 hangcsatornás lesz ugye? Viszont a sztereo-t azt kiküldi 5.1-be? Ha meg csak 2.0-át akarok hallani, akkor marad a Direct mode?
Üdv,
Vik -
Úgy értettem a belenyúlást, hogy nem ad hozzá vagy vesz el magas-közép-mélyhangokat a forráshoz vagy -ból. A másik dolog ezzel kapcsolatban, hogy a MultEQ-t csak 5 vagy 7 channel stereo módban lehet elérni, Direct modeban nem engedi. Miért 5 channel stereo a neve? Kétértelművé teszi a Denon az effajta elnevezést a felhasználók körében, ha odarakja a stereo szót, mert így a stereo forrást is kiküldi 5.1 vagy 7.1-re, ami néha zavaró, pl. zenénél. Tudom, hogy zenére a Direct mode javasolt, de akkor is. Az egyéb elérhető módot nem használom amúgy, mert nem látom értelmét, ezek a DTS Neo, Virtual, Game, stb...
Üdv,
Vik -
Ma végre belőttem én is az Audyssey-t az erősítőhöz mellékelt mérőmikrofon segítségével. Eddig eléggé húztam a számat emiatt, hogy minek, meg úgysem lesz sokkal jobb és hasonlók... Egy jó félórás mérés és kalibrálás után, neki is estem a tesztelésnek, mind mkv file és BluRay filmnél is. Mindkét esetben van difi a Direct (forrásjelbe nem nyúl bele) és a MultEQ (Audyssey, szobakorrekciós eljárás) között. Viszont van 1-2 jelenet különböző filmekben, ahol úgy érzem, hogy bár mindenhonnan szólnak a speakerek, de elnyomják kissé a térhangzást, és MultEQ nélkül Direct módban meg jobban kivehetőek. Bár ez nem igaz mindig, sőt az esetek többségében jóval "színesebb" azaz teltebb hangképet produkál a MultEQ mint a Direct. Amit nem láttam az erősítő menüjében és feltételezem sőt remélem, hogy nem ez a módszer nem nyúl bele a hangképbe, mivel nem láttam erre való utalást, csupán aztm hogy az 5.1-es rendszer milyen hangosan szólaljon meg, értem ezalatt azt, hogy +/- pár decibel, ahogy a szoba kívánja éppen. Nektek mi a véleményetek erről?
A másik dolog, hogy van a MultEQ mellett egy Dynamic volume dolog, amit ha bekapcsolok, akkor eleve halkabb lesz egy kicsit a filmnek a hangja, hogy miért azt pontosan nem tudom. Ilyenkor a mikrofont is be kell csatlakoztani a filmnézés közben és akkor a halkabb jeleneteknél felerősíti a hangot egy kicsit a hangosabbaknál meg fordítva? Egyfajta normalizáció lenne? Vkinek tapasztalata ebben esetleg? Előre is köszi a reagálásokat erre.
Üdv,
Vik -
válasz
oettinger01 #23849 üzenetére
Denonhoz Polkaudio RTi-t merem ajánlani, de a KEF IQ sorozat mellett se menj el, ha tudod, hallgasd meg őket. Milyen stílusú zenét szeretsz? Rock/metál-ra ezek nagyon is megfelelnek pl. 1611-el nem jársz rosszul, adnak ahhoz mérőmikrofont is.
Üdv,
Vik -
válasz
bendeguz76 #23354 üzenetére
3311-ben AL24 Processing plus van, meg + 2 transzformer, 7.2 pre-out... Elég jó dolgok ezek. Innentől már neked kell a meghallgatások után eldöntened, hogy valóban megéri e a felárat a 2311-ről.
Üdv,
Vik -
Kedves Házimozi rajongó tábor!
Elhatároztam, hogy mégsem veszek 65"-os vagy ennél nagyobb TV-t, mert irreálisan magasan tartják az árait, bármennyire is leverné fényerőben és kussolásban a projektort, mégis projektort veszek majd a nyáron valószínűleg. Ebben viszont nagyon nem tudom, hogy merre menjek, milyen jó márkák vannak. Gondolom FullHD az alap, de LEDes megoldást ismét nem preferálom, mert az is drága nekem. 300k körül de inkább 250k-ért vennék, ha lehet vagy érdemes, akkor akár használtan is. Vászonban meg motorosat vennék... Ebben tudna vki segíteni? Előre is köszönöm a tapasztaltabbak tanácsát és véleményét ezzel kapcsolatban. Addig is google...
Ja és nem kell 3D és a lényeg, hogy minél halkabb legyen, mert nagyon tud zavarni a zúgás...
Üdv,
Vik -
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Adott egy HDMI Y splitter. 2 anya és 1 apa. Mindkét irányba képes továbbítani adatot vagy csak 1 irányba? Helyzet a következő, nekem olyan Y kellene ami 2 apa és 1 anya, ilyet viszont nem találtam a neten, viszont toldókkal és fordítókkal lehet játszadozni. Mindezt nem venném meg előre és utána jönnék rá a végeredményre, mert most a tanulópénzekre nem futja. Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv,
Vik -
HTPC-ről az XBMC alól meg rögtön elindulnak még a 30-40 GBos mkv-k fileok. Nem is ezzel van a gond, de 2-3 perc basszus lassan azon töröm a fejem, hogy na mivammá elromlott? Meg kissé kínos, amikor pl. demonstrálom a cuccost, és ott ég a fejem, hogy hehe-hááát-izééé tölt ugye...
Persze sok adat meg minden, de röhej, hoy ennyi idő.
-
válasz
xtremetuning #20069 üzenetére
Slim 2010-es modell. Alapból 3.20-as firmware volt rajta, de azt felupdateltem 3.50-re, ez a legfrissebb.
-
válasz
xtremetuning #20068 üzenetére
pill, minnyá lenyomom a reggeli melómat, aztán megnézek 1-2 tesztet erről. Gyors? Hamar megeszi a filmeket? Nincs zavaró hatás, hogy "mivanmáá" meg "mikortöltödbeteszemét"-hez hasonló anyázások?
Üdv,
Vik -
válasz
xtremetuning #20065 üzenetére
De a legfrissebb van rajta a 3.50-es, de nem ezt orvosolták benne. Olyan kéne, dedikált Bluray lejátszó, amiben bízok, hogy mivel erre tervezték, némileg gyorsabb lesz a BluRay film beolvasása és nem pedig hosszú percek...
Azt nem értem a PS3-nál pl. ha a menüjében meg tudom adni neki, hogy milyen beállításokkal induljon a film, ergo ki tudom kerülni a film menüjét, mivel kiválasztom, hogy magyar felirat és eredeti hang (angol), akkor nem marad más dolga elvileg, mint a film elindítása. De nem, pöcsöl és vakaródzik.... Majd nyögve nyelve előadja nekem a film menüjét, majd a film lejátszására kattintok és még utána sem rögtön indul el, hanem ott is szöszöl. Az LG meg tudja ezt viszonylag gyorsan oldani, de én inkább a Denon felé hajlok, csak nem tudom letesztelni seholsem, ezért kérdezek itt körbe tapasztalatért, hátha. Kéne egy gyors dedikált BluRay lejátszó, nem kell, hogy tudjon mást.
Üdv,
Vik -
Sziasztok!
Jelenlegi Bluray lejátszóm egy PS3. Az a bajom vele, hogy vannak olyan filmek, amiket nagyon lassan eszik meg, mire filmhez jutok akár 2-3 perc is eltelik. Olyan lejátszót keresnék, ami lemezbetöltés után max 20 mp után beolvassa a lemezt és nem kell sokat várni rá, ugyanakkor a képminősége is korrekt. Denon BDP-1611 típusú lejátszója van vkinek? Vagy van valamilyen "rekordsebességű" player ilyen téren? Előre is köszi a helpet.
Üdv,
Vik -
válasz
Warter #20016 üzenetére
Nekem 2 Pink Floyd koncertem van meg DVD-n az 1994-es Pulse dupla DVD és a Live at Gdansk 2008?, ez a legutolsó koncert, ez is DVD. Mindkettő 640 kbit persecces cucc, nem a legrosszabb, van mkv-ban is de az már gépen ugye, az meg a Live at Royal Albert Hall, ezen viszont nincsen rajta a kedvenc számom a Comfortably numb...
Üdv,
Vik -
KEF 104.2 megvan már 25 éve, csak azért cseréltem le, mert a jobb passzív sub membránja annyira elöregedett már, hogy konkrétan kb. 4-5 négyzetcenti hiányzott belőle és zavaró volt a sercegése amikor kapott egy löketet. A másik, hogy a csipogója egy kicsit lent volt. A TSI 500 nem hozza önmagában azt a basszust, amit a KEF tudott, de összeségében mégis jobb. Szép élete volt a KEFeknek apámnál, majd nálam. A PC-m "speakere" volt sokáig hehe, amikor lőttem tankkal, meg socival, úgy kellett fogni az ablakokat, hogy ne kelljen az üvegest kihívni
Persze nem egykategória a mostani Polkjaimmal, de sajna eljárt felette az idő. Most apósom Pavarotti és Snoop Dogg igényeit elégíti ki...
Üdv,
Vik -
válasz
xtremetuning #19371 üzenetére
Így már korrekt és visszaszívom, amit a félreérthető szavad okozott. Amint írtam is, fátylat rá.
Üdv,
Vik -
válasz
xtremetuning #19361 üzenetére
Igen.
-
válasz
Warter #19355 üzenetére
Nézd, nekem az volt a fontos, hogy olyan lejátszó kell nekem, ami 1. az album/filmborítókat és az összes filminfót képes megjeleníteni. 2. Az összes filmemet egyszerre kilistázza, hogy kedvemre válogathassak és ne kelljen másolgatni, meg külső HDD-ket cserélgetni. 3. Minden filmet gond nélkül lejátszon, és ne legyen szaggatás, kép-hangzavar.
Nem maradt más választásom, mint a HTPC, mert nekem ilyen igényeim vannak. Ez az Én rendszerem, ami, lekopogom, tökéletesen működik.
Üdv,
Vik -
válasz
xtremetuning #19354 üzenetére
feleslegesen ironizálsz, mert amíg nincs belátásod az ELMŰ számlámba, addig nem kellene ilyeneket feltételezned sem. Mégegyszer mondom, nincs számottevő differencia ami az elektromos fogyasztást illeti.
Üdv,
Vik -
válasz
Warter #19348 üzenetére
Ha a fogyasztásra gondolsz, nem megy ez a nap 24 órájában, úgyhogy nem számottevő, ergo felesleges kérdés. Frissíteni sem kell, mivel mint mondottam, elég 1x belőni a beállításokat az elején azt slussz. Minden megy rajta. Amúgy meg kinek a pap, kinek a papné, nálam minden megy ez a lényeg.
Üdv,
Vik -
Ezért kell normális ventiket használni, pl. Zalman ZM-F1 FDB ezt ha leveszed minimumra meg nem hallod, pláne 3m-es távról. Jelenleg nekem is PC-m van Chieftech Dragon nagytorony, de mivel Zalmit használok, és olyan alkatrészeket, ami nem olcsó btw, de nálam az is szempont volt, hogy a gép kussban legyen, miközben azért produkál légmozgást (hűtést) is. Külön kivágtam a ventillátor védő rácsokat, hogy mégjobban minimalizáljam a fölös hangkibocsájtás. Ez nem érv, hogy a PC hangos. A hangos PC az tényleg hangos, de ha ésszel összerakod és minimális moddolást elvégzel rajta, akkor csodákra is képes lehetsz ami a szellőzést és a fölös hangkeltés elkerülését illeti. A hosszú kábelezés is kivitelezhető, nekem nem jelentett gondot.
Üdv,
Vik -
válasz
Warter #19339 üzenetére
Kezelés: Logitech Desktop Wave Pro távolról akár 6m távról is be tudom kapcsolni, le tudom lőni a gépet, pofonegyszerű.
Lejátszóprogi: XBMC, azt hiszem magyaráznom sem kell, miért jó ez a megoldás.
Válogat ez a felállás mkv-k közül? Nem.Dolgom a jelenlegi felállással, annyi, hogy bekapcs, XBMC automatikusan elindul és fogad engem a filmlistám. Ja még annyi, hogy ki kell választanom a filmet, amit meg akarok nézni.
Van ennél egyszerűbb talán?
Üdv,
Vik -
Nincs baj a HTPC-s lejátszással, a PC tökéletesen alkalmas ilyen célokra, csak nem mindegy, hogy milyen úton akarja az illető használni. 1x kell jól beállítani a dolgokat és utána már megy minden. Részben az elcseszett BluRay szabvány kényszerít minket mkv-kat nézegetni... Ami persze jó, mert láttam már olyat, hogy az állkapcsomat keresgéltem a földön, és volt persze olyan is ami némi korrigálást igényelt volna... Ahhoz, hogy a PC-t összekösd nem kell más mint egy normálisabb VGA, ami továbbítja a hangjeleket is az erősítőnek, de a jelhez nem nyúl hozzá, pl RADEON HD sorozat. Nincs szükség flancos überdrága hangkártyákra. Ehhez felesleges. Fontos még a jó lejátszóprogi, bár az már majdnem mindegy, hogy milyen. Azokkal a 20 rongyos céleszközökkel meg CSAK a baj van. Volt nekem olyanom, kollegáimnak is van és nem visz minden mkv-t, ergo hasznáhatatlan. Nálam az arány 80% okés 20% nem okés (1000 filmből). Ha jót akarsz másnak, ne ajánld ezeket a kamukütyüket. Én megjártam ezt az utat és saját tapasztalatból mondom.
Üdv,
Vik -
-
válasz
#09634560 #19293 üzenetére
Én úgy vagyok ezzel a helyzettel, hogy részben örülök annak, hogy nem vagyok totál vájtfülű, hanem a hallásomnak az érzékenysége megelégszik egy PolkAudio RTi A7-el vagy ezzel a szinttel, hogy úgy mondjam. Apám Sonus Faberei sem jobbak, mint amennyivel drágábbak. Az én rendszeremben is van némi fejlődési lehetőség, de már az is azt a határt súrolja, hogy felmerüljön bennem az a kérdés, hogy valóban megéri e a ráköltött pénzt, vagy lehetne e okosabban is "elbaszni" azt? Jelenleg, nálam a TV cseréje jelentené a legnagyobb minőségbeni és élménybeni ugrást, mert a méret a lényeg ugyebár...
Ja és már így is rengeteg gemppa van ezekbe a cuccokba beleölve, ami a házimozimat érinti. Tudom, hogy mik a hiányosságai, hogy hol lehetne esetleg javítani a helyzeten, de legalább az enyém és qrvára örülök neki, hogy van saját mozim és nem kell költenem nyilvános mozikra, ugye az meg min. 5 rongy per alkalom, mert asszonynak is hobbija ez...
Egy szó mint száz, valóban, hogy legyen is abból a nyamvadt házimoziból valami, ahhoz szükséges kb. 400 rongy és akkor ez tényleg a belépő szint, de legalább lehet kezdeni vele valamit. Innen meg már a fülünk dönt illetve a pénztárcánk.
Üdv,
Vik -
válasz
Jampec8686 #19219 üzenetére
Milyen VGAd van? Ha Radeon HD 4xxx vagy jobb akkor nem lesz gond a hanggal és a hangkarit el is adhatod, felesleges. Próbáld ki az XBMC-t egyszerű, könnyen érthető és mindent visz.
Üdv,
Vik -
A Dune player mennyi idő alatt eszi meg a BluRay filmeket lemezről? Az is tököl perceket, hosszú másodperceket?
-
válasz
SpongyaBob #18237 üzenetére
Sztem az újak tudják, GTX 460 ez a széria. De azzal nem lehet jó kis profilokat létrehozni ikonba, mint a CCC-vel.
Üdv,
Vik -
válasz
SaiyanJin #18219 üzenetére
STOP! NEM! MITCSINÁLSZ?!?!?!
HD hangkari felesleges pénzkidobás.
1. A legtöbb *.mkv file DTS-t vagy rosszabb esetben AC3-at (Dolby Digital) hangsávot tartalmaz
2. Már a 3xxx-es szérián is van hangchip, de a te esetedben az 5xxx-es képes továbbítani a HD hangsávokat az erősítőd felé akár 7.1-ben. (A 4xxx, detto 7.1 de csak DTS vagy AC3)
3. Az optikain nem megy át a HD hang, az is max DTS-t tud.
4. Törekedj a HDMI-re, mert az mindent átvisz, és elég lesz 1 darab kábel. (Ez előny).Üdv,
Vik -
válasz
SaiyanJin #18222 üzenetére
Itt a legfrisebb dátumosat szedd le...
Ingyenes, gyors, logikus, módosítható skinekkel, pluginokkal, mutatja az időjárást. Ami a filmeket illeti, ha leállítod lejátszás közben, akkor mutatja, hogy mikor lesz vége a filmnek, filmposztereket leszedi a netről, lehet kategorizálni, mindent. Ja és zenére is jó meg képnézegetésre... Egyszer jól belövöd és utána nem kell vele foglalkozni, nagyon meg fogod szeretni. Azelőtt én is MPC HC, Winamp meg VLC-vel szórakoztam, de hála a kollegám unszolásának, kipróbáltam és... öröm é' bódottá.
Üdv,
Vik -
válasz
SaiyanJin #18216 üzenetére
ATI RADEON HD 5xxx képes HD hangra és nem kell más hozzá a PC-re mint egy jó kis XBMC, azzal feleslegessé válnak majd az ilyen extra progik, mint a PowerDVD. HDMI kábelt meg kivezeted a VGA-ból bele az AVR-be. Ennyi, onnan meg a TVvel még egy HDMI-t használsz. Ja és Windows 7 persze.
Üdv,
Vik -
válasz
Palapo #18212 üzenetére
Azokkal a Jamo hangfalakkal kezdtem anno én is az érdeklődést, de megmondom őszintén, hogy nem egy jó választás, mozira még csak csak elmegy, de a zene sehogyan sem szól jól azokon. Pláne most, hogy a gyártása Kínában történik és nem Dániában. Szóval azokat inkább kerüld.
-
válasz
ati888 #18209 üzenetére
Szia!
Ezen én is gondolkodtam, amikor kicsomagoltam a hangfalakat, aztán mégis amellett döntöttem, hogy párezerért vettem a Praktikerben faanyagot és megterveztem neki egy polcot, ami enged egy kicsit forgatni, mert én speciel azt szeretem, amikor középen ülök, akkor "felém" nézzenek a hangládák egy kicsit. Kell fotó a surroundjaimról?
Üdv,
Vik -
válasz
Thuglife #18064 üzenetére
Én csak azt nem értem meg, hogy miért nme lehet mondjuk egy firmware patchel megoldani, hogy ha már van a PS3 főmenüjében eleve lehetőség arra, hogy angol (eredeti nyelv) legyen az audio és a felirat meg magyar és ezzel a tudattal rögtön a film elejére scanneljen az olvasófeje a lejátszónak és kezdje el a filmet és ne pedig a film menüje jöjjön be először...
Ezzel sztem sok időt értékes mp-t meg lehetne spórolni.
Anno volt egy "vicces" kép az eredeti Mátrix DVD vs. pirate version Matrix DVDRip (nincs tömörítve mégjobban, csak a felesleges FBI warning és a komplex menü kivágása történt meg). Az eredetivel másfél-2 perc volt mire elkezdődött a film, a kalózon meg azonnal... Na melyik motiválta az emberek java részét sztetek?
Jó lenne azt az alig több mint féltucat eredeti kópiáimat úgy élvezni, hogy ne kelljen ilyen ostoba hibákon felidegeskedni.
-
válasz
ricsik #18056 üzenetére
Anno amikor BD lejátszó volt a kérdés nálam, hogy melyiket vegyem, én is gondolkodtam ezen, aztán valahogy mégis a PS3 mellett döntöttem, mert olcsóbb is volt és még játszani is lehet vele, igaz csak a little big planet van meg promósan, nem vagyok egy nagy ps3 gamer, a lényeg, hogy remek képet és hangot nyerek ki belőle. Egyetlen bajom az van vele, hogy sokat kell várni mire betölti a filmet a lemezről. Ez is filmfüggő erősen persze, ez 40mp-100mp között szokott változni. Szívesen lecserélném emiatt, a PS3-at egy olyan BD-re ami a lemezbetöltés után mondjuk max 10-15mp-t kell csak várni (bár ez is rengeteg véleményem szerint, 1 szó mint 100 a bluray szabvány ebben a tekintetben egy EPIC FAIL).
Üdv,
Vik -
válasz
#72042496 #17777 üzenetére
Szebbek például a mélyek, és valahogy "élethűbb" az egész hangkép, nem vesznek el a részletek, persze mindez "mozihangerőn" és nem szomszédkímélőn jön ki. 2 tesztalany a Terminator 2 Skynet Edition és a Braveheart volt Bluray vs. 12 GB-os mkv fileok voltak. A T2 mkv sima DTS a Braveheart meg AC3. A kép élességéről és a színhűségéről nem is beszélve, tarolt a Bluray. Csak azt utálom benne, hogy 1 néha 2 perc is mire betölti a filmet a PS3, sajna filmfüggő ez is, hogy miért? Passz. Na de mondom, hallható egy ilyen kaliberű rendszerrel a sima DTS és a DTSHD közti különbség.
Üdv,
Vik -
Persze ez igaz, csak ha jobban belegondolunk, akkor a mai ember ezekhez a laposTVkhez HDMIs erősítőt akar nézni, nem pedig olyat, amin nincs ilyen. Ez egy elsődleges fontosságú tényező a mai helyzetben. A másik, hogy egy átlag magyar mennyit keres és abból mennyit tudnak átlagban házimozi projektre költeni. Teljesen más pl. a helyzet az USAban vagy akár Ausztriában, minálunk az embereknek meg "kell" elégedni egy belépő kategóriás erősítővel vagy hangfalakkal...
-
válasz
#72042496 #17112 üzenetére
Az lehet, sőt valszeg így is van, viszont én teljesen meg vagyok elégedve a 150 rongyos 1910-es hangminőségével, nekem "ennyire" futotta ezzel kell megelégednem. Nem hinném, hogy ha valakinek megmutatnánk egy ilyen erősítőt vaktesztre, azt mondaná, hogy pfúj nekem ilyen hulladék nem kell... ide a bökőt.
Üdv,
Vik -
válasz
v.attis #16982 üzenetére
Részben a kinézete miatt választottam a Denon-t és ahogy írod is az ár/érték aránya, és a minősége miatt is. Én pont a másik "oldalt" képviselem, nekem a HK kinézede, hideg, túl scifis.
Ahogy írod, ilyen belépő-közép szinten alig van észlelhető különbség, legalábbis számomra.
Üdv,
Vik -
válasz
Warter #16766 üzenetére
400-at nem tudom én 300-t hallottam és nekem már az fasza volt, de azért feltűnt egy kis erőtlenség benne, ezért tudatosan mentem az 500-ra. Így összesen 8 db 16,5cm-es téma már teszi a dolgát rendesen, zenére pl nem is kell subwoofer, csak mozinál, mert anélkül a TSI 500 elvérzik, van neki, csak nekem az kevés.
Üdv,
Vik
Aktív témák
Hirdetés
- Klaus Duran: 2025 dude
- One mobilszolgáltatások
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest