- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
Tonyo
őstag
válasz
burcz.techno #27072 üzenetére
Én a Gotham kábeleket javaslom Neked.Egy SPK 2 x 2,5 mm kb. 1200Ft/m.
Nekem bevált, az áránál jóval magasabb minőséget képvisel. Ha nem találod hol lehet kapni privátban szívesen megírom.
-
Tonyo
őstag
válasz
xtremetuning #23202 üzenetére
Az gondosz lenne
Azután mennyire tetszene az otthoni rendszere?
-
Tonyo
őstag
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt! Még nem tudok hallgatózni itt kint Belgiumban, es 80 as azért merült fel mert hazafele menet, meg tudnám venni Németországban,darabja 50 ezer. Meghallgatás nélkül viszont rizikós.
-
Tonyo
őstag
Dali concept 6 álló pár vagy jbl es 80as szerintetek?
-
Tonyo
őstag
Erre is gondoltam, de a filmeket is szeretem. Egyelőre igaz több zenét hallgatok, de ez gondolom változni fog amint meglesz a 40 es lcd-m. Marantz 1501 hogy teljesítene? Mondjuk egy jbl e80-al, vagy polk tsi 300.
Másik amit néztem, de más irány: Sound Art W2 HIVOX tuningos, ez nagyon érdekelne, sok jót olvastam róla, és az ára se vészes. Itt valaki Polk Audio RTI A7- hez hasonlította, és annál véleménye szerint jobb volt a W2, persze sztereóban. De ez nem kifejezetten házimozihoz van, nincs szettben.
-
Tonyo
őstag
Nem teljesen. Inkább Marantz. Onkyo amolyan köztes megoldás volna. Tisztában vagyok azzal, hogy ilyen árkategóriában nincs tökéletes megoldás zenére, viszont elnézve a többi erősítőt, az 508 volna optimális. Javíts ki ha tévedek!
Ezekhez passzoló hangfal az még egy külön kör
mod: természetesen nem csak zenére lenne használva. Inkább abból indultam ki, hogy sok zenét hallgatok, és valószínűleg elsőként ugyis két "jobb" álló frontot fogok venni hozzá.
-
Tonyo
őstag
Sziasztok!
Mennyire volna jó vétel egy Pioneer VSX-820-as 69 ezerért? Igaz, nem most terveztem a vételt, (fél év múlva) és zene miatt inkább Onkyo 508-at, vagy egy Marantz 1501-et választottam volna, de ezek drágábbak is.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest