-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nufenen111
tag
Ha tehetem feliratosan nézem, angolul, de itt nincs az angolhoz felirat.
De egy másik fórumról talán kaptam tippet. A D.range-t le kell venni maxról középre, vagy minimumra, így nincs szercegés.
"Lehet, hogy tényleg a letöltött filmek sokszor átkódolt hangja nem tökéletes, ha azoknál lép fel a hiba." -
nufenen111
tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy Yamaha RX-V461-es erősítőm, és egy Jamo S416-os hangfalszettem. A TV-be van dugva a vinyó USB-n, arról megy a film, a TV és az erősítő optikai kábellal van összekötve.
Mikor nagy méretű, kb 15-20 Gb-os filmet nézek, akkor a magyar szinkronos filmnél sokszor sercegés hallatszik a hangfalakból, ha átváltom angolra, megszűnik. Így vagyok most az új 19Gb-os Transzformersszel is. 5.1-es magyarral serceg, ha átváltom 5.1-es angolra, elmúlik. Kisebb, 720-as filmeknél semmi gond. Mitől lehet ez?
-
nufenen111
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Sony SS-FCR450-es szettről és egy DG 510-es erősítőről? Tudom, nem a luxus kategória, de egy Thomson DPL 570HT-házimoziszettet helyettesítene ha összejönne az üzlet. . Nagy előrelépés lenne? Jobban, szebben szólna?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest