- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
válasz
forma69 #68629 üzenetére
Csak nem szeretnék fölöslegesen pénzt költeni, ennyi. Ha tényleg jelentős különbség van HDMI kábelek hangja közt, akkor valahogy közelebb raknám a PC-t és a mostani 5m helyett vennék egy "komolyabb" 1-1.5m-es kábelt. Kép engem nem különösebben hoz lázba, még mindig "egérmozizok".
Viszont lehet ami Neked nagy különbség, nekem nem ér egy gombot se.Placebó mindig benne van sajnos.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
forma69 #68629 üzenetére
nüanszokkal nem foglkozunk
megmondom őszintén,ha egy dupla árú kábel nem mutat azonnal valamit,hogy miért jó, akkor nagyon ritkán adnék érte annyit,amibe kerül.szerencsére sok mindent hallottam már, tehát ha valami kevéssé villantós, akkor nem értékelem alul. sőt.
Tamoo: azt azért én is észrevettem az egérmozin, amikor denont cseréltem. ott azért elég nagy volt a differencia. nekem itt lett gyanús a hdmi átvitel, hogy valami nem tökéletes, és itt sem lehet, hogy csomagkapcsolt átvitelnek mindegy a drót. de akkor még betudtam annak, hogy lehetséges, hogy valamit alakit a készülék, pl eltolja a feketét, szineket, v ilyesmi. de ennyi légy nem tévedhet
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Nintendo Switch 2
- Star Trek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dell notebook topic
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest